Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen jó zaj elleni dolog...

Milyen jó zaj elleni dolog lenne jó, hogy szomszéd lakásfelújítása közben tudjak aludni?

Figyelt kérdés

Én tök megértek mindenkit meg minden, hogy ez evvel jár, stb... de gondolom azt is meg lehet érteni hogy nem szeretnék a kialvatlanság miatt balesetet okozni magamnak vagy rosszabb esetben másnak. Vagy elveszteni az allasom. Éjszakás műszak.

Ezt a füldugó+ altató dolgot próbáltam, de csak nyomott voltam tőle, és ki se aludtam magam, sajnos felébredtem a falbontásra.

Nincs semmi más ami jobban visszafogja a hangot? Olyan jó lenne ha mindenki boldog lenne, de komolyan.

Reggel 8 este hatig nyomja, és nekem már 20.20 kor menni kell, még délután se nagyon van lehetőségem aludni.

(Kerestem valami helyet ahol lehet aludni, de piszok hideg van még kint aludni).

febr. 3. 22:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%

Esetleg erdeklodtél már, hogy meddig tart a felújítás? Mellettünk is nemrég volt. Én nappalis vagyok de homeofficeban és telefonos ügyfélszolgálatot tartok otthonról. Vagy ha nem azt, akkor videohivasaim vannak. Nyilván az ügyfeleket nem tudom azzal megnyugtatni,.hogy bocsi, látom a műszaki hibadat de nem hallak mert a szomszéd éppen vési ki a lakása falát.

Nos én átmentem megkérdeztem tőle, hogy meddig tart,.hogy tudunk megegyezni, én ebből élek, ne ba..zon már ki velem.. megmondta és elmentem szépen akkor addig egy ismeroshoz arra a másfél hétre dolgozni. Nem volt jó de legalább még tudtam oldani.

Esetleg kérdezd meg, csereld el a muszakjaid. Lehet pár hét az egész.. az is lehet hogy cserelgetve csak pár műszakot érint neked is.

febr. 6. 15:55
 22/23 A kérdező kommentje:

20!

Gondoltam már ilyenre csak sajnos nem tudom megcsinálni. Megcsináltatni is, de kivel, utána kell járnom, járhatónak tűnik a dolog!

21. Gondoltam erre is, hogy jó lenne átkérni magam, de most olyan kaki a helyzet, hogy egyelőre nem akarom említeni, nehogy emiatt kirúgják az embert.

Köszönöm mindenkinek a válaszát, de az utolsó kettoert vagyok a leghalasabb, hogy nem estetek nekem és megértőek vagytok!

🙂🙂🥰

febr. 7. 22:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Azért kitartás. Csak nem vesznek falat hónapokig
tegnap 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!