Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Más is érezte már úgy, hogy a...

Más is érezte már úgy, hogy a gyerekéből tuti egy gonosz, alja ember lesz?

Figyelt kérdés

Amikor az ember bárhogy neveli, rossz gyerek marad. A kistestvérét üti, vágja, rúgja, harapja. Ha teheti elgáncsolja, stb. (Főleg ha nem tudja, hogy ezt más is látja...)

Gyógypedagógus felmérésén mindent tökéletesen csinál, a szakvélemények szerint teljesen értelmes, egyes dolgokban korát meghaladó képességekkel.

Akkor mi marad?

Ez a természete, és egy gonosz, torz ember válik belőle, minden igyekezet ellenére?

2022. jún. 16. 12:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
81%

Én a másik oldalon vagyok.

Gyerekkoromban a lelkileg bántalmazó édesanyám és nagymamám gyakran előadta, hogy belőlem milyen kegyetlen felnőtt lesz. Például azért, mert felhívtam apámat, ha már nem bírtam a veszekedést.

Ehhez képest empatikus, nyugodt, racionális, önálló ember lettem.

2022. júl. 5. 15:15
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok - elnézést, csak a címet néztem.
2022. júl. 5. 15:16
 33/38 anonim ***** válasza:
78%
31-32 tudod a gonosz, alja emberek sem tudják, hogy ők kegyetlenek, rosszak. Teljesen meg vannak arról győződve, hogy ártatlan, jó emberek, akik csak annyi rosszat tesznek, amennyit muszáj és/vagy amit tesznek, igazából nem is rossz..
2022. júl. 5. 17:58
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

33

Azon a pár családtagon kívül sehol nem hallottam ilyen megjegyzéseket - se apámnál vagy másik rokonnál, se iskolában, se párkapcsolatban, se kollégáktól.

2022. júl. 7. 02:08
 35/38 anonim ***** válasza:
67%
Pedig a 33-asnak igaza van.
2022. júl. 7. 15:07
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
14-es,semmilyen ajándékot nem kapna tőlem,amíg meg nem tanul viselkedni.
2022. júl. 12. 02:12
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Hogy beszélhet így valaki a saját gyerekéről?
2022. szept. 22. 12:19
 38/38 A kérdező kommentje:
37: Örülj, hogy fogalmad sincs róla.
2022. szept. 22. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!