Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lett ennyi gonosz ember...

Miért lett ennyi gonosz ember itt is?

Figyelt kérdés

Pár éve született az első gyermekem, akkor még teljesen segítőkészen válaszoltak az emberek ebben a témakörben.

Most meg.. belekötnek, belemarnak, leszólják, lealázzák.

Komolyan mi van az emberekkel?

Erre tanítják majd a gyerekeiket is? Ez lesz a tökéletes nevelés?

2021. dec. 3. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Visszaélnek vele, hogy képernyőn keresztül nem lehet orrot betörni. Nincs kép, név, semmi, anonim módon tudnak parasztkodni, teljesen feleslegesen és logikátlanul, mert ez az intellektuálisan szerény ember élvezete.

Meg itt élik ki magukat, mert élőben bólogató kutyák, szarba sem vett, elnyomott emberek, otthon, munkában, vagy mindenhol. Mindenki, mindenben szakértő, holott olyan idióta helyből, mint más nekifutásból.

Az ember féreg. Engedd el a dolgot.

2021. dec. 3. 22:47
 2/14 anonim válasza:
20%
Az 1 es remek példát mutatott a kérdésre válaszolva. 😀
2021. dec. 3. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez kötekedés volt? Gonoszság?

Az igazi példa te vagy, kettes, máris "beszólsz" a semmiért, amit indokolni sem tudsz. Pont rólad írtam, amit írtam.

2021. dec. 3. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem az egyes gyönyörűen megfogalmazta. Az első mondaton még jót is mosolyogtam 😅 Az okát amúgy nem tudom, de én ezt az agresszivitást ,amit itt is lehet tapasztalni, én az úton autóvezetés közben is érzem. Talán a túlzott frusztráltság az oka.
2021. dec. 3. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt mindig is ez ment, így 14 év távlatából én lagalabbis nem látom úgy, hogy régebben ne kötöttek volna bele a kérdezőkbe vagy egymásba. Engem anno egyszer még azért is kioktattak páran, hogy milyen zenét szeretek, mert az, ami nekem tetszik, az anyaként gáz, és minek nekem gyerek, ha ilyen hülye vagyok 🤦🏻‍♀️
2021. dec. 4. 00:23
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Igaza van az első válaszolónak, annyit tennék hozzá, hogy a magyar internet minden bugyrában ez a helyzet, nem csak itt.
2021. dec. 4. 00:39
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos en is ezt tapasztalom. Annyi sok az idiota itt, az egyik veglet a kotekedok, a masik pedig a pedofilok/akik direkt kamu kerdeseket irogatnak ki. Szomoru,hogy ennyire nincs elete az embereknek, hogy ez a szorakozas szamukra. En ugy latom egyebkent a koronavirus megjelenese ota lett itt rosszabb a helyzet, mert amikor karantenba kellett lenni mindenkinek,akkor idejottek a hülyék es azota is itt vannak.
2021. dec. 4. 00:46
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

"Erre tanítják majd a gyerekeiket is? Ez lesz a tökéletes nevelés?"

Muszáj megjegyeznem, hogy tele van a kategória gyerekgyűlölőkkel, akiknek nincs és nem is lesz gyerekük. Na, ők is rengeteget kötekednek, beszólnak, nem csak az idegbeteg anyukák.

2021. dec. 4. 01:43
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Régebben normális kérdéseket írtak ki mostanában meg rengeteg ostobba ,vagy gyerek utálok kérdés van.
2021. dec. 4. 05:54
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon szívesen segítek. De bevallom annyi, de annyi a sík buta kérdés a még butább emberektől, hogy egy idő után nem lehet, nem el menni mellettük kedvesen..
2021. dec. 4. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!