Végső elkeseredésemben írok, olyan anyukának aki tanácsot adna nekem, még ha a problémánk különböző is?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves kislányom, aki nem hajlandó, csak pelusba kakilni. Már mindent megpróbáltam, most már teljesen kivagyunk idegileg a férjemmel. Sokszor már csak veszekedni tudok a gyerekkel, fenyegetem, zsarolom az ég világon mindennel. Persze vannak napok mikor sikerül türelmesnek lennem. Orvoshoz is járunk. Okos kislány, szeretjük, figyelünk rá. Mit tehetek hogy ne dilizzek be lassan? A te hibád szöveget hagyjuk, megkapom mindennap. Tudtok valami tanácsot adni?2022. márc. 26. 18:48
1/24 anonim válasza:
Nagyon egyszerü, nem adsz rá pelust! Ott rontod el hogy engeded hogy abba kakiljon! Ne add rá!
3/24 anonim válasza:
Érdemes pszichológushoz fordulni ezzel, lehetnek lelki okai is. Egyik ismerősünk gyerekéről pl. az derült ki, hogy elengedési problémái vannak, az képződött le így. Ő ugye minden nap ment az oviba, anyuka meg haza a kisebbel, ezután változtattak és a gyerek is lassan szépen "elengedte a nagydolgot a WC-be"
4/24 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy nem adok rá. Nem kakil akár egy hétig sem. Már félek hogy baja lesz tőle. Az orvoshoz már régóta járunk, most már a természetes érésben bízzunk azt mondja. 6 hónap múlva iskola.
2022. márc. 26. 19:00
5/24 anonim válasza:
Ovis kislányról tudok, szintén ilyen problémával. Pszichológushoz vitték, és pár alkalom után megoldódott.
7/24 anonim válasza:
Pszichológus? Neurológus?
Nálunk fejletlen idegrendszer miatt 4,5 éves korig csak pelusba ment a kaki.
8/24 anonim válasza:
Ez semmiképp sem egy olyan probléma, amit te egyedül meg tudsz oldani, mindenképpen menjetek vele pszichológushoz! Ennyi idősen már igencsak szobatisztának kéne lennie egy gyereknek.
9/24 A kérdező kommentje:
Járunk nagyon hosszú ideje. Azért írtam most ide mert elvagyok keseredve. Sokszor úgy érzem felemészt ez az egész, a vég nélküli könyörgések, hiszti amikor ráültetném a WC-re. Már az is megfordult a fejemben hogy hagyom a francba az egészet mert jelenleg minden a kakiról szól nálunk. Mindenki a kaki témára van ráállva.
2022. márc. 26. 19:18
10/24 anonim válasza:
Esetleg TSMT torna? Nézz utána, pszichológus mellett jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!