Vegso elkeseredesemben irok. Ti adnatok a babatoknak a helyemben?
én nem adnám a gyerekemnek, mert én ettem köménymagoslevest, a gyerekem az anyatejjel megkapta, hát nagyon megtekerte szerencsétlent, olyan ordítás volt és nem alvás, mint előtte és utána sosem.Így én amíg szoptatok nem eszek ilyet és nem is adok a gyereknek.
De ugye minden baba más, lehet nektek beválik.
Amúgy az infacolt én 2 hétig adtam folyamatosan minden szopi előtt, mire használni kezdett, már kezdtem lemondani róla....
èdes kömény nem egyenlö a köménnyel.
Az édsköménynek nem a magját hanem a gomúját csinálják meg.
èn németországban élek itt alap a babáknak ez a tea, ezt még a korházban is ajánlják itt a doki elöször ezt ajánlja és csak azután az infacolt.
lehet kapni szerintem dm-ben 2 hetes kortol.
Hasfájós babámnál én is kipróbáltam mindent, így az édeskömény teát is.
Nagyon enyhére főzve.
Hát szegény babám...úgy ordított tőle, hogy olyat még életemben nem láttam. Pedig enyhe volt és keveset is kapott belőle (kb. 2 hónapos volt ekkor).
Valakinek biztos segít, de valakinél rosszabb lesz tőle...
Én hasfájásra csak türelmet tudok ajánlani.
Lehet az érkezése én kellene változtatni!!!
Amit eszel, az kapja a baba is!
Ha olyat eszem ami puffaszt, akkor fáj a hasa, semmi sem hat!
Próbáld ki, reggelire 2 szelet kenyér, felvágott, tea.
Ebéd húsleves, rántott hús burgonya püré, sült hús burgonya, agy tészta, vág rizs. Vacsira megint csak szendvics, vagy ami az ebéd volt!
3 napig ezeket edd, és meglátod attól fáj-e a hasa, amit eszel!
Semmi zöldség, semmi főzelék, a karfiol, zöldbab, borsó, kelkápOszta, kukorica... Ezek mindd puffasztanak! Semmi zöldséges leves.
Semmi nyers zöldség, semmi gyümölcs, mert az meg savas.
Tejtermékekkel is óvatosan.
nem baj ha nem cumizik cumisüvegezik (legalább nem kell majd leszoktatni róla :-)
-nem csak a baba hanem te is idd az édeskömény teát
-tornáztasd a babát (lábacskát a hasához egészen majd vissza nekem jókat pukizott tőle)
-masszírozd a pocakját rendesen , órajárással ellentétesen
-ha kell 10-20 percig is büfiztesd
-tedd sokat hasra
-vedd fel sokszor 5-10 percre hátha akkor jön még egy kis büfi
-ne várd meg h éhes legyen és kiabáljon érte mert akkor hajlamosabban mohon sok levegőt nyelve enni
-próbáld meg az alva szopit mikor félálomba van vedd fel óvatosan és tedd mellre akkor lassan esznek és nem nyelnek sok levegőt
- evés után mindig várj pár percet h összegyuljön a pocakban a levegő akkor könnyebben kibüfizi
gyógyszer csak ha már tényleg semmi nem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!