Mien eteleket adtok 4 hos babatoknak? Fozeleket tejfollel
surititek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 20:08
1/10 anonim válasza:
tejfölt csak 8 hónapos kora után kaphat. az én védőnőm azt javasolta hogy azzal a főzőlével turmixoljam a kaját amibe főtt. 4hósan krumpli-répa főzeléket kapott aztán adtam neki brokkolit is később.
2013. jan. 31. 20:10
2/10 anonim válasza:
Tejfölt kb. 10 hónaposan adtam először, szerintem egy 4 hónapos babának még nem való.
Amúgy 4,5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, natúr zöldségekkel és gyümölcsökkel, pl. alma-sütőtök-őszibarack-krumpli...
Szépen lassan, lépésekben haladtunk, és a zöldségeket max. tápszerrel kevertem össze, netán Sinlac péppel, vagy hát krumplival, rizzsel, de csak később, amikor már több mindent megevett, nagyobb mennyiségekben.
2013. jan. 31. 20:11
3/10 anonim válasza:
Mien?
Facepaaaalm....
2013. jan. 31. 20:31
4/10 anonim válasza:
Tejfölt én csak 10 hós kora felett raktam bármibe is, de akkor is csak éppen.
krumpli mindent besürit és azt lehet az elejétöl adni. de nekik még annyira sürün nem is kell.
2013. jan. 31. 20:34
5/10 anonim válasza:
4 hónaposnak még elég a reszelt alma, főtt sárgarépa, főtt krumpli, saját lével pépesítve.
Tejföl még nagyon ráér.
2013. jan. 31. 20:35
6/10 anonim válasza:
Tejfölt még nem adnék neki, kicsi még.
Ilyenkor maximum natúr gyümölcsökkel és zöldségekkel etetném, jól leturmixolva. A sűrítést is csak később kezdtem el, kb. 6-7 hónaposan. Tejfölt meg 10-11 hónaposan kapott.
2013. jan. 31. 21:16
7/10 anonim válasza:
Tejfolt èn is ùgy tudom, hogy 10 hònapos kortòl lehet.4 hòsan mèg elèg kòstòltatni alma, barack,sàrgarèpa, sutotok, krumpli sò nelkul sajàt lèvel turmixolva .Krumplival szoktam suriteni, esetleg mehet bele egy pici anyatej vagy tàpszer.
2013. jan. 31. 21:21
8/10 anonim válasza:
Babakaját kapott eddig,banánosat meg alma+körte+banánt,evet házilag készitett répát,almát banánt és krumplit is.Sima leveskockával főztem ezeket.A gyümölcsöt leturmixoltam.
2013. jan. 31. 21:28
9/10 anonim válasza:
4 hósan kezdtem el a hozzátáplálást, másfél hónapig csak gyümölcsöt adtam, utána kezdtem el adni a zöldségeket, védőnő így tanácsolta. Én 4 hónaposan még a főzeléket is túlzásnak tartom, nemhogy a tejfölt. Én 1 éves kora után adtam, szintén a védőnő mondta.
2013. jan. 31. 22:14
10/10 anonim válasza:
Anyatej vagy tápszer 6 hónapos koráig. Oszt ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!