Végső elkeseredésemben írok! (? )
Arról van szó, hogy a férjem egyáltalán nem közeledik felém és nincs már több mint 1 éve normális szexuális életünk. Utoljára akkor voltunk együtt amikor a kisfiunk fogant! Ő tavaly novemberben született. A szülésnél nem volt bent (ezt csak megjegyzem). Aztán idén februárban még egyszer voltunk együtt és azóta tényleg semmi.
Egyszerűen akármit csinálok, semmi. Azt mondja mindig, hogy fáradt!
Az igaz, hogy sokat dolgozik.
Senkije nincs, az biztos!
"Senkije nincs,az biztos!"
Az életben csak a halál a biztos.
Ha impotens lett,talán. Én pasiként egy hetet nem birok ki szex nélkül,10 éves kapcsolatban.
Vagy nem vonzódik hozzád már szexuálisan.
Kedves Kérdező! Én családterápiával foglalkozom, és el kell mondjam, hogy a problámád nem egyedi. Sokkal gyakoribb mint bárki is gondolná, csakhogy ezekről a dolgokról általában nem beszél az ember, mert ciki, mert szégyelli, meg mert intim dolog. Nagyon sok párral beszélgetünk ezekről a dolgokról (is), és azt állapítottuk meg, hogy a stressz nagyoban okozója ennek az állapotnak. Nálatok én úgy sejtem, a férjed fáradtsága idegi fáradtság lehet. Lehet, a megfelelési kényszer, vagy hogy el ne veszítse a munkáját - mert akkor hogy tart el titeket, szóval ezekről beszélni kéne vele. Egyelőre a szexet ne hozd szóba, ne is utalj rá, csak próbáljatok beszélgetni.
Mindazonáltal amit a 3. válaszoló írt, az sem ritkaság, sőt! A szex nélküli házasságok is lehetnek jók, ha mindkét félnek megfelel ez az állapot, és nem kell feltétlenül egy harmadikat beleképzelni a kapcsolatba.
Akkor valószínű idegi alapon van. Mostanában az anyagi helyzetünk se a legjobb.
Tudom, hogy nem csal meg! Autóval hozzák-viszik a munkahelyére ahol csak férfiak dolgoznak (esztergályos). Ezen kívül mindig itthon van. Ha leküldöm a boltba akkor nyugodtan itthon meri hagyni a telefonját stb.
Kedves kerdezo. Nallunk is hasonlo a helyzet csak forditva. A ferjemmel nem lenne gond, sot terhesseg alatt is volt szex de amiota megszuletett a kisfiam 3 es fel evvel ezelott en valahogy nem kivanom a szexet. Imadom a ferjem mi is mar 11 eve vagyunk egyutt de valahogy a szex nem megy. En oszinten beszeltem vele errol. Megertett. Mi havonta kb. 2-szer vagyunk egyutt. Hat ez is eleg elkeserito. Neha szombatonkent este megeggyezunk, hogy nincs tv, szamitogep, hanem fozunk egyutt valami finomat, beszelgetunk 1-1 pohar bor mellett es megjon a kedven. En nagyon sajnalom emiatt a ferjem es osszeteszem a ket kezem, hogy ennyire megerto. O sem csal meg, egyhelyen dolgozunk, egy irodaban mar evek ota (o mernok en logisztika), egy a barati tarsasagunk, hetvegen csaladi programokat szervezunk a gyerekkel es baratokkal. Soha nem megy sehova. Kiveve 2 alkalmat szoktunk kulon tolteni:
1. A kisfiamat viszi neha autoversenyekre mert nagy rajongok.
2. Minden masodik penteken delutan en megyek a baratnomhoz csajos estere es ott szoktam aludni. Addig a ferjem a kisfiammal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!