Melyik illemtankönyv jó egy 9 éves gyermek számára?
Figyelt kérdés
Neveletlen, udvariatlan, elkényeztetett 9 éves lánynak szeretnék születésnapjára egy jó illemtankönyvet ajándékozni. Olyat keresek, amelyben alapvető tudnivalók is benne vannak, mert eddig senki nem tanította meg azokra a gyereket. A segítséget előre is köszönöm!2010. szept. 7. 09:16
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, lehet- e még kapni, de amikor én kicsi voltam, volt egy könyvem, az volt a címe, hogy
Beszélgetőkönyv
Piros volt a teteje, Füzesi Zsuzsa rajzaival volt tele és bizonyos szituációk voltak leírva benne, amivel megtanította a kicsiket az illemre, és úgy van a könyv megírva mintha tényleg egy beszélgetés lenne. A gyerek elmondhatja a véleményét a szituációról, miközben belátja, miért rossz az, amit csinál. Szerintem ez jobb lenne abból a szempontból, hogy nem csak száraz illemszabályok vannak benne.
Ja, nem volt ez olyan régen, mármint amikor gyerek voltam, 90- es évek közepén voltam 6-7 éves, én akkor kaptam.
Nézd csak, még kapható is:
Ezt a három linket találtam hirtelen, remélem, tudtam segíteni
3/7 anonim válasza:
Én is a Beszélgetőkönyvet ajánlom. :)
4/7 anonim válasza:
A Beszélgetőkönyv tényleg nagyon jó, én később is leültem csak úgy olvasgatni, pedig már tudtam az illemszabályokat. Szépek benne a képek és nagyon jó a szöveg, beszélgetést kezdeményez, de lehet egyedül is olvasni, elég érthető.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos sehol nem lehet ezt a könyvet beszerezni. Valami más, ami jó?
2010. szept. 9. 10:54
6/7 anonim válasza:
A Vaterán épp van fenn egy példány:
7/7 anonim válasza:
Nekem volt egyszer valami ilyesmi: Micimackó kis illemtankönyve. Az se volt rossz, de nem tudom, lehet-e még kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!