Idegrendszeri éretlenség fejlesztése?
A fiam 4,5, még nincs diagnózis. Nem igazán beszél, talán 50 szót használ rendszeresen. Minden hangot ki tud ejteni, nem az a gond.
A hallása tökéletes.
Mindent később kezdett, de már nagyon lemaradt a korcsoportjához képest. Rengeteget olvasok a neten, és egyelőre az idegrendszeri éretlenségre a legtöbb tünet ráillik.
Elsősorban tapasztalatok érdekelnek. Van valaki, akinek a gyereke ezzel küzd? Milyen módon lehet fejleszteni, segíteni? Amíg nincs diagnózis, nincs szaksegítség. Addig én mivel tudom itthon támogatni?
#19, mi nem TSMT tornára jártunk, hanem alapozó tornára. Nem ugyanaz.
#18 voltam.
Úszás (vízhez szoktató foglalkozás), ovis karate, futó- majd rendes bicikli, sok erdei kirándulás (azaz mászás, kapaszkodás, ugrálás egyenetlen talajon)... Ezek, amik nálunk látványosan használtak.
Tsmt-re is jártunk valamennyit, de szerintem ezek a szintén váltott kar-láb mozgásformák és hogy koncentrálni kell, sokkal hatékonyabbak voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!