Egyszerűen nem bírom tovább, kikészít a gyerekem. Mit csináljak, hogy könnyebben menjen? Mit rontottam el?
Van egy 3 éves lányom. Szeptember óta ovis, de csak délig van, meg folyamat beteg kb 3 hetet járt eddig.
Amióta ovis lett elviselhetetlenül viselkedik.
Az oviba természetesen minta kislány..
Itthon viszont szinte egész nap ordít hisztizik valamiért.
Ja, és még wcre, vagy fürdeni se enged, ha vele van az apja akkor se. Ha kimegyek ordít mint akit ölnek.
De mindenért.
Milyen zoknit vegyen fel, mit egyen, mit játszunk, minden játék dobálozásba majd orditásba torkollik. Kitalálja este 6kor hogy ő álmos és ordít. Akkor is ha aludhatna, persze ugyse alszik, akkor is ha nem.
Mindenben az ellentétjét csinálja mint amit kérek tőle.
Reggelente zokogva öltözik, visitva fésülködik.
Arcomba köpi az ételt. Boltba elszalad, felesel ja és természetesen ordít.
Nem tudom mit tehetnék, bántani nem igazán akarom de már megbolondulok vele.
Ugy érzem megbuktam mint anya, sokszor inkább a kezébe nyomom a tabletet azzal 15 percig csendbe van. De vágta már földhöz azt is.
Éjjelent 4x 5x kel, kiül a bilire kakálni csak hogy aludni ne keljen, persze nem kakil, de ilyenkor 20 percig is rajta ül.
Tudom sok a panasz de már nem tudok mást csinálni csak panaszkodni.
Ha rám köpné az ételt abban a pillanatban mehetne az asztaltól, és következő étkezésig nincs étel, sem nasi. Persze elmondanám miért nincs, de ha a földön fetrengene sem kapna addig. Akkor sem, ha ez az étkezés a vacsora és a következő csak a reggeli lesz.
Következetesen betartanám ezt, nem hatna meg a vergődéssel.
23!
Nem, valóban nem normális ütni vágni az anyát, meg ráköpni az ételt.
De, sokk számára az óvoda. Bakker, pici józan paraszti esszel ha belegondolnál, akkor látnád, hogy eddig kb körülötte forgott a világ, anya mindig ott volt, most meg ovi van, anya nincs ott és nem ő van a középpontban. Normális, hogy feszült. A levezetési módja nem jó, ezért kell neki segítségét nyújtani benne.
29!
Jaja, egy 3 évesnél biztos értelmes dolog felhozni hohy az anyja pénzéből van nevelve meg tartva. Értelmileg nem igazan ütöd meg még az átlagot se. A példád meg pont azt mutatja, ha megütsz valakit, az több mint valószínű hogy vissza üt, a probléma meg nem oldódik meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!