Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egyszerűen nem bírom tovább,...

Egyszerűen nem bírom tovább, kikészít a gyerekem. Mit csináljak, hogy könnyebben menjen? Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves lányom. Szeptember óta ovis, de csak délig van, meg folyamat beteg kb 3 hetet járt eddig.

Amióta ovis lett elviselhetetlenül viselkedik.

Az oviba természetesen minta kislány..

Itthon viszont szinte egész nap ordít hisztizik valamiért.

Ja, és még wcre, vagy fürdeni se enged, ha vele van az apja akkor se. Ha kimegyek ordít mint akit ölnek.

De mindenért.

Milyen zoknit vegyen fel, mit egyen, mit játszunk, minden játék dobálozásba majd orditásba torkollik. Kitalálja este 6kor hogy ő álmos és ordít. Akkor is ha aludhatna, persze ugyse alszik, akkor is ha nem.

Mindenben az ellentétjét csinálja mint amit kérek tőle.

Reggelente zokogva öltözik, visitva fésülködik.

Arcomba köpi az ételt. Boltba elszalad, felesel ja és természetesen ordít.

Nem tudom mit tehetnék, bántani nem igazán akarom de már megbolondulok vele.

Ugy érzem megbuktam mint anya, sokszor inkább a kezébe nyomom a tabletet azzal 15 percig csendbe van. De vágta már földhöz azt is.

Éjjelent 4x 5x kel, kiül a bilire kakálni csak hogy aludni ne keljen, persze nem kakil, de ilyenkor 20 percig is rajta ül.

Tudom sok a panasz de már nem tudok mást csinálni csak panaszkodni.

2021. okt. 26. 19:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
66%
30, akkor az lehet a tuti ötlet, hogy megdícsérem, és felszólítom, hogy legközelebb köpjön nagyobbat, nem? Amúgy meg nem, a taknyos gyerek nem emelhet kezet a szülőjére semmilyen körülmények között,és régen, amikor a pofon elfogadott volt, nem volt ennyi féreg ember a társadalomban. Az agresszióra mindig egy magasabb szintű agresszió a válasz. Ha a kiscsíra is a köpködésért kap egy ekkora pofont, hogy leesik a székről, akkor megjegyzi, hogy legközelebb ilyet nem csinál. Te meg értelemben messze alattam vagy, hülye.
2021. okt. 29. 06:46
 32/36 anonim ***** válasza:
65%
Persze, csak ez a két véglet létezik, gondolkodni tilos....
2021. okt. 29. 14:28
 33/36 anonim ***** válasza:
66%

Amikor vergődik,te hogy reagálsz? Én hagytam őket addig vergődni a szobájukban, amíg akartak ,megmondtam addig nem tárgyalunk amíg visítva követelőzik . Néhány alkalom kellett talán,és leszoktak erről. Ilyenkor semmilyen figyelmet ne kapjon a gyerek,én nem vagyok híve ilyenkor az ölelgetésnek,babusgatásnak , szerinem nagyon kontraproduktív.

Aztán amikor nyugalom van el lehet nekik mondani mennyire csúnya viselkedés ez, és ő hogy érezné magát , ha vele viselkedne így egy másik gyerek ?

A köpködés az egy annyira ocsmány proli viselkedés, hogy pofon járt volna érte. Szerencsére nálunk ez nem jött divatba .

2021. okt. 29. 14:45
 34/36 anonim ***** válasza:
76%
Bocs. Az enyem is kapott mar pofont, mert a boltbol kirantotta a kezet a kezembol es az automata ajtin kirohant. Meg is hallhatott volna. Nem erdekel ki mit mondd. Azota el sem meri a kezem engedni.
2021. nov. 3. 12:58
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
33) egyetértek a kontraproduktív megjegyzéseddel. Én is azt vettem észre, hogy ha tutujgatom a hisztiző gyereket, csak egyre jobban belelovallja magát és egyre tovább tart, meg aztán már mindenért vinnyog, visít, bömböl, ha meg beveszem a leszarom tablettát akkor igaz, hogy egy darabig felhangosodik és megy a halálos visítás, de összességében sokkal gyorsabban abbahagyja.
2021. nov. 16. 12:34
 36/36 anonim ***** válasza:
Most hogyan viselkedik a kislányod, kèrdező? Enyém kb úgy, mint a tiéd, amikor kiírtad a kérdést.🙈 Sikerült őt "rendbe kapni"?
2024. febr. 1. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!