Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kisfiam 4 éves, és a nevelési...

Kisfiam 4 éves, és a nevelési tanácsadóban azt mondták egyáltalán nincs feladattudata. Mennyire kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 18:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Természetesen mindent megkérdeztem, ne nézzél hülyének. Arra vagyok kíváncsi hogy esetleg más is járt-e így a gyermekével,hogy ezt mondták neki.
2021. júl. 2. 08:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Egyébként annyi történt hogy 2 feladat után otthagyta a vizsgálatot és visszament játszani. Erre mondta az úr aki vizsgálta hogy nincs még feladattudata nagyon játékorioentált még, és eg, 4 évesnek azért már valami fekadattudata kéne legyen.
2021. júl. 2. 08:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem jelent semmit, annyit mondott, hogy még jobban szeret játszani, mint feladatokat megcsinálni. Ha 6 évesen is így lesz az már baj lenne, mert akkor már iskolás.
2021. júl. 2. 09:45
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
4 éves, mit várnak tőle komolyan, az enyém anno ennyi idősen kezdte az ovit. Hagyják már őket gyereknek lenni. Nincs feladattudata? Ha még más probléma lenne, ok, kell a fejlesztés, de ez már túl van tolva.
2021. júl. 2. 10:00
 15/28 anonim ***** válasza:
18%
Akkora kamu kérdés, mint a ház. Le is bukott a keresztkérdésektől a kérdező. Gyermekneveléssel foglakozom, a legtöbben értelmesen reagáltak e kérdésre, ez elmondható, csak javaslom, ne fordítsatok őrá energiát, energiavámpír a kérdező. Ezer sebből vérzik a szitu, amit vázol, és a hozzáállása is. Nem kéne trollkodni...
2021. júl. 4. 21:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, mond te hülye vagy?
2021. júl. 4. 21:12
 17/28 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is fura a kérdés. Nekem mindkét gyerekem sni-s. A fiam már kicsinek is nehéz eset volt, én 3 évesen vittem el először pszichiáterhez. Annyit csinált vele, hogy megfigyelte szabad játék közben. Semmi kötött feladatot nem adott neki!

IQ-teszt 5 éves kortól mérhető, alatta nincs gyermek iq-teszt.

Ha nem ül oda rajzolni, gyurmázni, stb, ennyi idősen semmit nem jelent. Az oviban mit mondtak, miért küldik? Általában az erősen magatartászavaros vagy mozgásfejlődésben, beszédben elmaradt gyerekeket szokták ilyen fiatalon kivizsgálásra küldeni. Hogy nem csinálja meg a kért feladatokat az 4 évesen nem elvárható. Szerintem is hiányos a sztori.

Feladattudat 6 évesen az iskola előtt szokott kialakulni.

Azon kívül, hogy ezt mondták, még mit javasoltak? Kapott btm-kódot, továbbküldték sni-re, vagy egyszerűen csak ennyit mondtak, és menjetek Isten hírével? Ha gondot látnak, fejlesztést ki szoktak írni.

2021. júl. 7. 18:27
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
Ne foglalkozz az "okos" tanacsokkal ! Foglalkozz a gyerekkel, beszelgessel vele, probaljatok rajzolni, olvass neki meset, es erezzetek jol magatokat ! Hagyd az "okos" tanacsokat az udvaron....
2021. júl. 8. 08:06
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

Csináld azt, amit javasoltak a nevtanban, hogy csinálj.

Aki meg azt mondja,hogy majd iskolában elég,ha lesz feladattudata, az hallotta már azt, hogy "iskolaérettség"?

Azért egy 4 éves gyereknél már kéne, hogy bizonyos időre, oda tudjon figyelni valamire és nem csak arra, amihez épp kedve van.

2021. júl. 25. 00:12
 20/28 anonim ***** válasza:
27%
6 évesen kell iskolaérettnek lenni egy gyereknek, és nem 4 évesen. Nem véletlenül nem 4 évesen kezdik őket olvasni tanítani.
2021. júl. 25. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!