4 éves fiatok mennyire (volt) szemtelen és felesel(t)? Hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Kezdek nagyon elkeseredni, úgy érzem, semmi nem használ.2021. máj. 17. 22:43
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem volt az, mert meg lett volna az eredménye a viselkedésének.
2/8 A kérdező kommentje:
Mi lett volna az eredménye?
2021. máj. 17. 22:56
3/8 anonim válasza:
Lányom van, nem feleselt, de vitatkozik állandóan. Szegény mindig veszít ellenem, mert jobbak az érveim.
5/8 anonim válasza:
"Mi lett volna az eredménye?"
Attól függ, hogy pontosan mit mondott volna. És ki hallja, én vagy az ázsiai apukája, aki olyan országból származik, ahol még létezik az idősebbek, szülők tisztelete.
6/8 anonim válasza:
Az enyém 5 és makacs, de a kitartó fajtából. Ez már nem hiszti. Hát nehéz de egy eszes gyermek nem félek tőle hogy így marad, utána sokszor van hogy komolyan el lehet vele beszélgetni és elmomdja h tudta h nem szabad de akkor azt a valamit annyira akarta hogy keptelen volt nem akarnokoskodni érte és elnézést kér, megolel, hogy szeret. Stb. Szóval én simán látom benne még azt hogy gyermek lelkű és turelmesebb vagyok, kivárom míg visszajon a belato képessége
7/8 anonim válasza:
Holnap lesz 4 és egyáltalán nem felesel. Tisztelettudó. Igaz, az állapota is közrejátszhat ebben, vagy nevelés, nem tudom. Egyszer sem volt szemtelen.
Ha nagyobb lesz, lehet, hogy az lesz :O
8/8 anonim válasza:
Nem szemtelen, mert ki lenne porolva érte a hátsója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!