Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan kezelitek a hisztit?

Hogyan kezelitek a hisztit?

Figyelt kérdés

Konkrét példát írjatok legyszi. Büntetés? Ha igen, milyen? Kizökkentés? (és ha lehetetlen?) Illetve nyilvános helyen mit tesztek? Remélem értitek mire gondolok.

Nekem 2 évesem van és nem tudok már mit csinálni. Javasolták már a vízzel lespriccelést is de miután egyszer kipróbáltam, nem akarom többször...

2020. nov. 10. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Attól, hogy valakinél nem működik a kizökkentés még nem kellett volna lepontozni. Én se pontozom le azokat, akik más módszerrel kezelik a hisztit.
2020. nov. 11. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

A kizokkentessel az a baj h nem tanul belole semmit arrol h kellene viselkednie plusz eltereled a figyelmet arrol h mit erez. Ha te dühös vagy vmiert nalad sem az a problema megoldas h felresoprod nesze nektek talatam vmi izgibbet!

Én amúgy kb kivaroma véget ha otthon vagyunk idonkent ignoralom ha bagatel dolog ha emberk között vagyunk kiviszem szavakkal kifejezem mi tortenik mert ugye erre o meg nem kepes ha megnyugodott elmondani mi letz volna a helyes ilyesmi

És ami rossz ha epp szar pasazban vagyok uvoltol amivel persze semmire nem megyek szegenynel de en is emberből vagyok :(

2020. nov. 11. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Ha otthon jön rá, megmondom neki hogy nyugodtan adja ki a dühét egy párnán, én itt vagyok ha szüksége van rám de nem szólok bele hogyan vezeti le a feszültséget.

Általában az a vége hogy miután eldobálta a párnát jön az ölembe pityeregni.

Nem mondom neki hogy ne hisztizz, meg hogy ne idegesíts fel, meg ilyen minősítő dolgokat.

Ha utcán akkor én is próbálom elterelni a figyelmét. Ha hagyja akkor felveszem, párszor fejjel lefelé fordítom, csikizem stb.

Nem vagyok a büntetés híve, hisztit pedig végképp nem büntetnék. Tekintve hogy én se szeretném ha sarokba állítana a főnököm, amikor felhúzom magam valamin. Vagy azt mondaná nekem a párom hogy ne idegesíts már amikor épp érzelmi mélyponton vagyok és bőgök.

2020. nov. 12. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

2 evesen jol lefoglalna egy gyerekre szocializalt kutya. A bullok jol birjak a gyerekeket es egesz nap elszorakoztatjak oket.

Sajnos valszeg unalombol hisztizik a gyerek.

2020. nov. 29. 01:10
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es versenyző: bocsáss meg, de neked se sok gyereked lehetett idáig :D
2021. jún. 13. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!