Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Gyermek hisztit hogy kezelitek?

Gyermek hisztit hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
A lányom 1perc alatt képes átváltani dührohamba,bármilyen apróság miatt is,ilyenkor van ,hogy azt sem tudom miből indult ki az egész!Ha nyugtatni próbálom,vagy kérdezgetem mi a baj,csak olaj a tüzre..ezért előfordul,hogy 15percig hasal az ágyon sértődötten,aztán odajön hozzám,és már semmi baja!Szerintetek miért csinálja ezt?4 éves..
2010. nov. 23. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen hisztiket nem kell figyelembe venni, h a gyerek lássa h nem körülöte forog a világ.Szerintem hagyad és magátol kinővi.
2010. nov. 23. 10:41
 2/13 melcsiboszi ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, mi most várjuk az első babát, de a férjemnek már van egy fia, és ő mondta, hogy ha hisztizik, hagyni kell, először is tényleg azért, hogy lássa, hogy nem ér el vele semmit, másodszor meg szó szerint elfárad egy idő után, és akkor megnyugszik.
2010. nov. 23. 11:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
felhívja magára a figyelmet. Nem kell figyelembe venni, így valószínüleg hamarabb abbahagyja. Nálunk is van ilyen. Ilyenkor probálok úgy tenni mintha nem érdekelne (elég nehéz) aztán abbahagyja amikor megunja persze a helyzettől függ
2010. nov. 23. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ezt csináltam/néha csinálom. 16 vagyok. Nyugi, szerintem ki fogja nőni, addig meg rá kell hagyni, olyankor nem szabad törődni vele, így majd leszokik róla. Saját tapasztalat, én is így szoktam le róla. Csak unalmában csinálja, vagy feszegeti a határokat, hogy meddig mehet el..:)
2010. nov. 26. 19:39
 5/13 Pofazoli válasza:
0%
Rá kell szólni. Vagy esetleg olyan dologgal fenyegetni amitől fél, és akkor biztos abba hagyja. Nekem ezek a tapasztalatok beváltak.
2010. nov. 26. 21:27
 6/13 Kriszti83 ***** válasza:
Az én Kincsem most lesz 2 éves, ugyanezt csinálja, dühöngés, sértődés, hason fekve hiszti. Először megkérdezem tőle, mi a baj, ha nem jutunk egyességre, hagyom duzzogni, nem szólok hozzá. Pár perc múlva már semmi gond. Csak próbálják feszegetni a határokat, meddig mehetnek el, mivel mit érhetnek el.
2010. nov. 30. 08:31
 7/13 anonim ***** válasza:
nálunk az van hogy ha hisztizik beküldöm a szobájába, nem büntetés, csak hogy ott hisztizhet kizárólag a házban, mondom neki menjen be nyugodjon meg és ha megnyugodott csak akkor jöjjön ki, semmi baj nincs vele, mikor kilép mosolyog, néha bocsánatot is kér. 2éves
2010. dec. 1. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Van egy ismerosom, aki mar 10 eves, es igen gyakran hisztizik kiskora ota. Minden aprosagon, ha az anyukaja nem vett neki meg valamit (az anyukaja egyedul neveli, igy mindig mindent megkapott, szoval el van kenyeztetve, es nem ertette meg, ha esetleg nem telik valamire)

Szerintem hagyd ra, vagy mond meg neki nyugodtan, hogy nem vagy vevo a hisztiere, es hagyd magara.

Elobb-utobb rajon majd, hogy tobbet er, ha nem hisztizik.

(ha valamit ker, akkor se add neki meg egyhamar, mikor bocsanatot ker, vagy nyugodtnak mondja magat, mert lehet, hogy kesobb ezzel fogja elerni a dolgait...)

Minden rendben lesz, addig is kitartast!

2010. dec. 2. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Ami nálunk bevált: ameddig hisztizik, hagyom dühöngeni. Persze figyelek, nehogy bajt csinaljon, mert az egész arról szól, hogy figyeljek rá. Amikor abbahagyja, úgy csinálok, mintha nem történt volna semmi. Ha ö elöhozza a témát, megbeszéljük, hogy nagyon szeretem öt akkor is, ha hisztizik, de nem örülök neki, söt nagyon szomorú vagyok.

Egyébként megfigyeltem, hogy legtöbbször akkor hisztizik, ha fáradt.

2010. dec. 4. 16:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: hagyni kell hadd hisztizzen. Az én 4 éves lányom már felhagyott vele. Amíg hisztizett, úgy vettem, mintha kiégett volna egy biztosíték, nem tudott uralkodni magán, nem is hallotta,amit mondtam. Amikor nagyjából megnyugodott, ölembe vettem, egy kicsit vigasztalni, de semmie esetre sem engedtem a követeléseinek. Következetesnek kell lenni - bármilyen nehéz - megéri.

Birea

2010. dec. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!