Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelitek a hisztit?

Hogy kezelitek a hisztit?

Figyelt kérdés
2 eves lanyomnal ugymond minden napos lett a hiszti.mar meg uzletbe se tudunk menni,mert ha valamit nem veszek meg neki elkezd bogni es hisztizik es nyerit kozbe,h mennyek innen es en nem tudom mit csinaljak vele...mar kikeszulok tole...valami jo otlet ellene???
2011. márc. 3. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:

ez amolyan "lányos dolog",gondolom én,mert nálunk nincs ilyen a Kisfiamnál(szerencsére). Egyx azt mondta ez egyik tanár a fősulin,h s hiszti a korlátok feszegetésének gyakorlása,-amit a lányok jobban próbálnak feszegetni,ez van. Kezelni nem könnyű,mert egyénenként más használ.

Nálunk ha van valami olyan,h akar valamit épp a boltba,akkor megbeszéljük, és megérti,szerencsére nem hisztériázik,meg ilyenek.De biztos rossz lehet,meg hát látom én is lányokat a boltban,itt ott,h mennyivel másabbak mint a fiúk.

2011. márc. 3. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
hat mutkor bevasarlo kozpontba voltunk es felre kellet huzodnunk mert a lanyom nem birt volna lenyugodni,azert kezdet el hisztizni,mert nem futkarozhatot es a kezunket kellet fognia,es ez a hiszti 1 oran at tartott vegem volt tole,mert ha elkezt hisztizni az kb 1 oras
2011. márc. 3. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg nem általánosítanék, hogy a lányok ilyenek, mert két lányom van, és soha nem hisztiztek boltban. Megmutattam neki a pénzt, hogy "hiába, ennyi van csak", és megértették. Használható ötlettel nem tudok szolgálni, mert szerencsére nem volt ilyen gondunk.
2011. márc. 3. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:

az én 21 hónapos fiam annyira talán még nem annyira hisztis, de ő is szokott néha a boltban vergődni... mi még babakocsizunk, így arrébb tolom, ha nem vagyok rá kíváncsi, hisztizzen magában, aztán abbahagyja ha látja, hogy nem érdekel. Nálunk az van, hogy ha boltba megyünk 1 db valamit kaphat. vagy joghurt vagy túrórudi, vagy pogácsa... mindegy, de csak 1 valami, ha kettőt választott, akkor eldöntheti melyiket tegyük vissza. Ez bevált.

(otthoni hisztinél hagyom vergődni és átlépek rajta... az én fiammal nem lehet egyezkedni és nyugodtan elmagyarázni a dolgokat, mert annál jobban ordít. boltban is.)

2011. márc. 3. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
en is veszek neki mindig valamit,de o meg mast is ker,de es nem akar valasztanni..
2011. márc. 3. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor válassz te.

mondd meg neki, hogy csak egy valamit kérhet és kész.

csúnya kifejezés, de ne ő dirigáljon 2 évesen. az van, amit anya mond..punktum. határozottan. ha hisztizni kezd, hagyd a csudába, ne szólj hozzá... majd ha lenyugodott. én nem szoktam sétáltatni a boltban, úgy értsd, hogy vagy babakocsi vagy a bevásárlókocsiban ül, így elszaladni nem tud, csak eltolom magamtól, ha nem érdekel, vagy tovább nézelődök, nem foglalkozom vele /az meg végképp ne érdekeljen, hogy mások mit szólnak, nekik is volt hisztis gyerekük vagy lesz/.

ha látja a lányod, hogy nem érdekel és nem ér el semmit a hisztivel, abba fogja hagyni. idő kell hozzá.

szóval a közöny a lényeg.

2011. márc. 4. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!