Hogy kezelitek a hisztit?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam, most először jelentkezett nála egy nagyobb hiszti. Nem kapta meg amit kért. Egész sokáig tartott míg átment rajta. Mit a legjobb ilyen esetben tenni
? Nagyon tanácstalan vagyok, nem akarom hogy a fejem tetejére nőjön.
2010. aug. 25. 18:15
1/3 anonim válasza:
Szia.Szinten 2 eves a lanyom es szinten a hiszti,dac korszakunkat eljuk.Nekunk az valt be amikor a foldhoz verte magat es ott hisztizett,mi nem figyeltunk ra.1 hetig csinalta,azota abbahagyta es mar nem veti le magat.:-)A masik ami nalunk bevalt az utcan mindig elszaladt nem engedte,hogy fogjuk a kezet.Buntetesbol beraktam a babakocsiba es mondtam,hogy akkor nincs seta.Ne tud meg,mostmar mint egy kisangyal ugy fogja a kezem,ha elfejtkezik magarol,eleg ha annyit mondok,hogy beraklak a kocsiba!:-)A lenyeg,hogy ne borulj ki,mert ezt latni fogja rajtad es ezt ki fogja hasznalni.Mindig legyel hatarozott es ne engedj neki csak azert,mert hisztizek.Tudom nagyon nehez,de muszaly.Sok kitartast es turelmet kivanok.Mi mar a nehezen tul vagyunk!:-)Turelem,egy tunderi gyermeket teremt!:-)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:) Igen nálunk is probléma a kézfogás is. Kocsit már nem használunk , ha elszalad, akkor hazáig el sem engedem a kezét. Köszi még egyszer.
2010. aug. 25. 19:21
3/3 anonim válasza:
hat nalunk az valt be eleinte h semminek neztuk mikor hisztizett megmondtuk h ilyenkor eltunik es nem latjuk meg nem halljuk h ott van aztan rajott h megis latjuk es akkor mar nem volt hatasa addig lenyugodott magatol azota mar drasztikusabban kellett banni vele hideg vizzel szembe frocskoltem es akkor lecsillapodott most mar kezdi leszokni de meg harap es csip idonkent.de sok turelem sok mindent megold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!