Anyukák, hogyan dolgoztátok fel, hogy a gyereketek értelmi fogyatékos/sérült?
Hogy lehet ezzel megbirkózni?
Mit érzetetek addig, amíg nem kaptátok meg a pontos diagnózist, csak tudtátok, hogy a ti csemetétek más mint a többi?
Kavarognak bennem a gondolatok, úgy érzem elvesztem. Ha van valakinek bármi tapasztalata, kérem ossza meg. Sokat segítene!
Én gyanítom, hogy van köze a terhességemnek a problémához.
A lányom nyaka köré csavarodott a köldökzsinór és bármikor, amikor NSTre mentem, a gép folyamatosan sípolt. Volt olyan, hogy az orvos átjött a másik szobából, hogy megnézze mi történik, mert a hangzavartól nem tud rendelni. Megnézte a papíromat és áthúzta tollal, hogy biztos hibásan mér a gép. Szóval nálunk ez IS közrejátszhatott (meg a genetika, meg a stressz, stb)
32,33:
Ertem, hangosan gondolkodtam csak hogy esetleg ilyen osszefugges lehet-e de ezek szerint nem feltetlenul ha konnyu volt nalatok a szules 32.
33. Kivancsisagbol rakerestem erre az osszefuggesre [link] es a koldokzsinornak koze lehet hozza valoszinuleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!