Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák, hogyan dolgoztátok...

Anyukák, hogyan dolgoztátok fel, hogy a gyereketek értelmi fogyatékos/sérült?

Figyelt kérdés

Hogy lehet ezzel megbirkózni?

Mit érzetetek addig, amíg nem kaptátok meg a pontos diagnózist, csak tudtátok, hogy a ti csemetétek más mint a többi?

Kavarognak bennem a gondolatok, úgy érzem elvesztem. Ha van valakinek bármi tapasztalata, kérem ossza meg. Sokat segítene!

2020. júl. 13. 23:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A szulesnek van koze az ilyen problemakhoz? Oxigenhiany hosszu vajudas elakadas stb?
2021. márc. 15. 06:00
 32/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, az én gyerekemnél nem volt, makulátlan szülés volt, könnyű, viszonyag gyors(3 óra), 9/10es apgar.. De lehet köze persze, biztosan sokaknál van.. Ismerős mondjuk 27 óra alatt szült vákuummal, IRes volt, extrém túlsúly, a gyerek pár csontja eltört, mégis egészséges gyereke van. Szóval nem feltétlen..
2021. márc. 15. 08:11
 33/34 A kérdező kommentje:

Én gyanítom, hogy van köze a terhességemnek a problémához.

A lányom nyaka köré csavarodott a köldökzsinór és bármikor, amikor NSTre mentem, a gép folyamatosan sípolt. Volt olyan, hogy az orvos átjött a másik szobából, hogy megnézze mi történik, mert a hangzavartól nem tud rendelni. Megnézte a papíromat és áthúzta tollal, hogy biztos hibásan mér a gép. Szóval nálunk ez IS közrejátszhatott (meg a genetika, meg a stressz, stb)

2021. márc. 15. 08:38
 34/34 anonim ***** válasza:

32,33:

Ertem, hangosan gondolkodtam csak hogy esetleg ilyen osszefugges lehet-e de ezek szerint nem feltetlenul ha konnyu volt nalatok a szules 32.

33. Kivancsisagbol rakerestem erre az osszefuggesre [link] es a koldokzsinornak koze lehet hozza valoszinuleg.

2021. márc. 15. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!