Hogyan fogadja a kistesót?
Te hulye vagy. Azonnal hagyd abba a szoptatast!
Nem is magyarazkodom... Gyenge vagy. Erositsd meg magad, 2 gyereket akarsz nevelni igy?
Szerintem ne a kistesora fogd a dolgot, persze utalni fogja...
Egyik este mondd hogy kész ennyi volt cici elfáradt.
Ha a kicsire hárítasz mindent, persze, hogy utálni fogja. Meg is értem. Képzeld magad a helyébe: anyósod azt mondja, hogy a férjednek lesz egy új felesége, akit nagyon kell szeretned, de mostantól veled nem fekszik le, mert az új nővel fog szexelni, menj el dolgozni, mert nappal vele akar lenni, soha többé ne segítsen neked semmiben, mert mostantól csak neki fog. Ugye milyen rosszul hangzik?
Egyébként én kifejezetten szoptatásnácinak számítok, tényleg tűzön-vizen át, de egy 3 évest ne már... 🤦🏼♀️
A szoptatásról nem a kicsi miatt kell leszokni (én tandem szoptattam, amúgy működik a dolog), hanem mert ovis nagylány. Ki kell alakítani egy új esti rutint, amiben van sok bújás és ölelés, de ruhában. Az emelést egyrészt nem kell abbahagyni, amihez szokva vagy, azt terhesen is csinálhatod, gondolom nem 50 kg a gyerek. Ha fáj, akkor neked fáj, nem a babának. Használjátok ki ezt az időszakot, mert most vagytok utoljára hármasban. Most utoljára ő az egyetlen gyermeketek. Szervezzetek sok programot, érezze, hogy ő is a világ közepe, nem csak a kicsi.
3-assal egyet èrtek.
Pedig magam is gyenge vagyok.
Tandem szoptatok, 18 hónap van a gyerekek közt.
Már majdnem leállt a nagy.. napi 1 cici
Most meg
Vagy 5-6 kell
Hiszti van és bántja a tesót ha nem kap,mert azt érzi meg van károsítva a tesó által.
Amúgy imádja.
Nekem nincs bajom vele, hogy szopik még, de 2 gyerek ilyen igényét nagyon nehéz fizikailag.
2 hó alatt 600g-ot hízott a nagy
Kicsi
2500g-ot 🙈
Én meg csak eszem és iszom a 4 l vizeket...
Nah de az eredeti kérdésre:
Nem lesz gond, de ha nehéz is, kerüld a “tesó miatt” válaszokat..
Én is elkövetem ezt a hibát, nem jól reagál rá.
A te derekad fáj.. igaz a baba miatt.. de Ezt nem kell hangoztatni..
Az első idő nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!