Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan legyek jó anya, ha...

Hogyan legyek jó anya, ha elkeserít előre, hogy a kislányomnak ugyanolyan nehéz lesz a párkeresés, mint amilyen nekem volt?

Figyelt kérdés

Megkérdezte pár napja, hogy miért nincs mellem. Gondolom feltűnik neki jobban, mert itthon hanyagolom a push upot. Aztán megmutatta a Barbie babáját. Mondtam neki, hogy nem mindenkinek olyan tökéletes a melle. Megkérdezte, hogy neki majd olyan lesz-e és hogy reméli, hogy igen. Azóta nagyon rosszul érzem magam, mert az én alkatomat örökölte, és ha így van, akkor két pattanás lesz a melle még 30 éves korában is.:( Eszembe jutott, hogy emiatt milyen borzalmasan sokat voltam szomorú tinédzser koromban és hogy tulajdonképpen az egész életemet befolyásolta, mert nem mertem férfiakkal ismerkedni. Pedig mióta ő van, azóta van egy kis mellem, és mivel sokáig szoptattam, meg is barátkoztam a melleimmel, de most éjszaka közepén felkeltem megnézni, hogy létezik, hogy még kisebbre mentek össze most, hogy már nem szoptatok régóta? De nem, olyan 3-4 éve változatlan. Mégis magamba zuhantam, mert most már őt féltem.:( Feljött bennem a görbe hátam is és itt bújom a netet és teljesen kiakadtam azon is, hogy valószínű fűzőre és fogszabályozóra lesz ítélve egész tinédzser korában. Annyira gyönyörű kislány! De legalább a szemromlást nem örökölte úgy tűnik, neki nem kék a szeme. Sajnos nekem nem volt fűzőm, pedig kellett volna. De az se lesz leányálom, ha neki hordania kell. Azt se szeretném, ha arról szólna a tinédzserkora, hogy fogszabályzó, fűző, neadjisten szemüveg...:(

Most teljesen magamba zuhantam. Én nem bírnám még egyszer végigcsinálni a tinédzser koromat és tudom mi vár rá. Legszívesebben bőgnék egész nap, de nem hinném, hogy erre van szüksége egy 6 éves kislánynak.:( Hogyan legyek erősebb anya? Amikor tudom, hogy mi vár rá és nem biztos, hogy meg tudom tőle védeni? Hogy benne maradtam rosszabbnál rosszabb kapcsolatokban, mert nem hittem el, hogy valakinek kellenék nulla mellel? És sorolhatnám. Küzdök a saját életközépi válságommal is. Erre most belém hasított a felismerés, hogy a gyerekemnek hamarosan egy nagyon erős anyára lesz szüksége és még magamat se tudom megtartani:(((

2020. ápr. 24. 22:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
55%

Te jó ég, eszedbe jutott kezeltetni magad?

Szerinted kit érdekel, hogy mekkora a melled?

Sok férfi szereti a piszkafa típusú nőket.

Ráadásul egy nőnek az egész lénye, kisugárzása a fontos, nem csupán egy testrésze. Nagyon sok gyönyörű nő van kicsi mellekkel.

Az én lányom 12 éves. 44 kg, 168 cm magas, ő is mondogatja, hogy az osztályban még egyedül neki nincs cicije. Mondtam neki, hogy na és, nézzen tükörbe. Derékig érő göndör haj, hatalmas kék szemek, olyan az arca mint egy porcelánbabának. Már most kikezdenek vele a fiúk, apja már készíti is a puskát.

Persze, biztos a lányomat is zavarja, hogy nincs melle, de azt hiszem elég hamar túljutott rajta, mert néz tükörbe.

Az a fontos, hogy az önbizalmát építgesd. Mindenkin van valami szép, a haja, az arca, a szeme, a lába, bármi. Ezt kell kihangsúlyozni. Ha egy férfinak azért nem tetszik egy nő, mert kicsi a melle, akkor azért a férfiért nem kár.

Amúgy meg örülj neki, hogyha tini korában nem kerülgetik a fiúk, legalább nem kell aggódnod, hogy 16 évesen viheted abortuszra.

2020. ápr. 28. 22:28
 62/62 A kérdező kommentje:
51-es, ne is haragudj, miből feltételezed, hogy ezt én mondtam neki a fogtündérről??? Engem is meglepett és természetesen tudom, hogy valakitől hallhatta, hogy a rossz gyerekeknek sárga fogat hoz, de fogalmam sincs ki mondta ezt neki. Én a fogtündéres dolgot simán kihagytam volna az életünkből, de elém állt sírva, hogy az oviban X-nek és Y-nak is hozott a fogtündér ajándékot, az ő fogát miért nem tettük be a párna alá??? Szerinted ha ezt az infót összeszedte az oviban, azt nem szedhette össze mástól, csakis tőlem, hogy a fogtündér sárga fogat hoz?
2020. máj. 14. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!