Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy szingli anyukához?
Van egy nő, aki nagyon tetszik. Valamilyen szinten barátság alakult ki közöttünk, bár ez még inkább csak "jó ismerettség". Van egy 7 éves kislánya, akivel szintén jól kijövök. Nem messze lakunk egymástól és volt, hogy segítettem bevásárolni neki stb.
A gondok: Ő 34 éves én pedig 26. 2 éve vált el és nem hiszem, hogy komolyan venne engem. Pedig én abszolút komolyan allnék hozzá és a gyermeke sem zavar, sőt! Tanárként jól kijövök a gyermekekkel
Mit tanácsoltok? Holnap elmegyek és segítek neki a boltba járásban így lenne esélyem találkozni vele. Félek, mert nem akarom elszúrni. Tanácsok? Nyílvan tudok csajozni, de ettől most megilyedtem. Félek a vissgautasításától, mert onnantól el is vágnám magam nála.
"nem hiszem, hogy komolyan venne engem."
Majd azt ő had döntse már el :) bár ennyi magabiztosság mellett ne lepődj meg ha ezt mondja majd
Leszámítva egyetlen női választ teljesen jó női válaszok vannak ott, a férfiak viszont siralmasak. Be kéne tiltani a válást? Meg pofonnal nevelni? Na mindegy, szerencsére normális emberek nem így élnek mint amit az ottani kérdező felvázolt. Hagyjátok, majd az itteni kérdező eldönti, akar-e ezzel a nővel kezdeni, nem kell itt a megkeseredett károgás.
Mondjuk kérdező, én a hölgy helyében finoman nemet mondanék neked. Ez a korkülönbség most nem zavaró, de már 10 év múlva az lesz, és ha az anyuka hosszú távra tervez, nem szeretne azon stresszelni majd hogy neked fiatalabb kell amikor elmúlt a varázs....érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!