Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb ember egy olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ember egy olyan férfi aki inkább hosszú ideig talán örökre vállalja a szingli életet, mint az olyan, aki le adja az igényeit csak azért hogy társa legyen?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 06:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ettől nem lesz valaki jobb ember.
2020. márc. 10. 07:00
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Milyen teljesíthetetlen igényei lehetnek annak, aki inkább az örök egyedüllétet választja? Mégis mit képzelhet önmagáról?
2020. márc. 10. 07:12
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Én pont így vagyok vele. Inkább egyedül maradok mintsem egy bizonyos "szint" alá menjek. Ettől nem tartom magam se jobbnak se rosszabbnak. Esetleg csak tudatosnak mondanám magam.
2020. márc. 10. 07:24
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem jobb ember, csak okosabb. Normális nő kevés van, csak a legjobban kinéző férfiaknak jut, mindenki más jobban jár egyedül.
2020. márc. 10. 07:34
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
2-es nekem betegség, azért nem fogok osszejonni olyan lánnyal akivel nem illek össze, nem vonz, csak hogy legyen valaki, nem fogom öt se atverni, meg magamat se. Ha előtte meg volt olyan lány aki tényleg tetszett, tényleg szerettem, kívül, belül. Nem fogom kihasznalni a másikat csak a szex miatt, mert másra nyilván nem kell olyan ember akit nem szeretek.
2020. márc. 10. 07:40
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem feltétlenül jobb, de egyenesebb és gerincesebb. Én pont egy olyan emberrel élek aki azt mondta le kellett adjon az igényeiből és (attól függetlenül, hogy voltak akik még inkább alattam teljesítettek) én egy olyan ember vagyok aki ezeknek a leadott igényeknek felel meg. Szóval jobban jársz ha szingli maradsz és magad küzdöd feljebb mintsem az igényeid lejjebb
2020. márc. 10. 07:41
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Okosabb. Szerencsésebb.
2020. márc. 10. 07:43
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Én is így vagyok vele. Inkább vagyok egyedül, mint olyannal aki nem tetszik.
2020. márc. 10. 07:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy fogalmazok, hogy maradok szingli, mint egy olyan társsal lenni akivel nem jó. :)

41F

2020. márc. 10. 07:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Lehet nem jól fogalmaztál, magaddal teszel jót, és persze mással is, ha nem vagy benne egy megalkuvó kapcsolatban, mert az úgyis ideig óráig tart csak...

Én is inkább vagyok egyedül, régen voltam ilyesmi megalkuvó kapcsolatban, soha többé!

S itt nem csak a külsőre gondolok.

Plusz, talán "Mára" értem el, hogy tudom kit-mit akarok, és tudom, ami nagyon fontos, hogy mit adhatok!

F:

2020. márc. 10. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!