Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ember egy olyan férfi aki inkább hosszú ideig talán
örökre vállalja a szingli életet, mint az olyan, aki le
adja az igényeit csak azért hogy társa legyen?
Attól függ, mik azok az igények, amikből leadsz. Átlag alatti férfiként várni a 10/9-es sült galambot nem túl reális elképzelés (még sok pénzzel sem). De ha adsz esélyt mondjuk egy 10/7-es nőnek, az miért lenne baj? Inkább ésszerű dolog :)
A szingli lét pedig hosszú távon inkább döntés kérdése. Nem leszel tőle jobb ember, sem rosszabb, egyszerűen ezt az életmódot folytatod és kész.
2020. márc. 10. 08:06
12/19 A kérdező kommentje:
11. Ha neked inkább egy 10/9es jön be de te összejössz egy 10/7el azzal lejjebb adod az igényeidet és árvered ezzel
Én elég sok energiát belefektettem a tanulásba, karrierbe es a kinezetembe is. Ezek után nem fogok egy olyan nővel összejönni aki csúnya, vagy elhagyja magát és sehova sem halad az élete (meglepően sok ilyen van...23 eves vagy tobb es gimi óta nem jár iskolába, szüleivel él es esetleg reszmunkaidoben dolgozik valami semmilyen allast..en 21 evesen mar az egyetemmel is vegeztem es azota normalis allasom van, nem fogom leadni az igenyeim ilyen szinten..voltam ilyenekkel randin es sajnos ez számit, mert nem tudok egy ilyennel mirol beszelni- ja es olyan is van, hogy a szerepek meg vannak forditva es a csávó egy semmitérő,-azt sem ertem). Ha egyedül döglök meg akkor ez van, kitoltom massal az eletem. Szexet lehet kapcsolaton kivul is szerezni, nem konnyu, de lehet. Szerintem mindenki elvarhat annyit, amennyit ő tud nyújtani.
2020. márc. 10. 08:20
Sokan most ezzel nyugtatgatják magukat, és ezzel magyarázzák, hogy nincs párjuk.
Mindenkinek a saját döntése, a belső késztetéséé, a vágya erősségéé hogy megy, keres és talál, vagy feladja és azt mondja, jobb nekem így... milyen nemes vagyok ettől, de igaz, hogy nem boldog.
2020. márc. 10. 08:26
Ettől nem lesz jobb ember ,ez mindenkinek egyéni döntése...
De azért fura mert az eletben amugyis folyamatos a legtöbb atlag embernél a megalkuvás akkor ebben miért nemtudnak engedni kicsit ??
Szeretnék én egy sok milliós új autót , de mivel nincs lehetőségem ra beérem a 800 ezressel is 😀 inkább mint hogy gyalog járjak.
Vagy akkor ezen az elven járjak gyalog amíg talán 40 éves koromra összegyűlik egy olyanra amire vágyok ???!
Kompromisszum😊😊
2020. márc. 10. 09:09
16/19 A kérdező kommentje:
15. Csak gratulálok hogy egy emberei kapcsolatot egy autóhoz hasonlítod... Tényleg borzalmasak a férfiak...
Ez csak példa volt! Hasonlítható bármi máshoz is mint írtam a végére :kompromisszum 😊
2020. márc. 10. 09:26
Kompromisszumnak is van egy határa. Nem fogom azt mondani, hogy ha nem ennyi meg annyi magas, meg ennyi meg annyi kiló. meg ekkora meg akkora a mellbősége, meg ennyi cm a haja, akkor szóba sem állok vele, de azért azt sem, hogy mindegy, csak legyen valami. Egy kapcsolat az sok idő és energia, aki meg bárhol is dolgozik teljes munkaidőben (még csak nem is kell egy CEO-nak lenni) annak nem sok ideje van a mai világban és nem mindegy mivel tölti. Persze ha megtaláltad akit szeretnél más kérdés, jó neked, de időt és energiát fektetni egy olyanba akivel már alapon úgy indulok neki, hogy ez nem lesz tartós, nekem nem éri meg..Kicsit unalmas, hogy a sok magát alfahímnek tartó menőzik, mert sikerült összeszednie, vagy egy csúnyaságot, vagy egy elviselhetetlent, vagy valakit aki kihasználja csak azért, hogy legyen valami..az nem dicsőség!!
2020. márc. 10. 09:56
#16: A 10-es skálán számokkal osztályozás nem kevésbé dehumanizáló, kedves kérdező, úgyhogy bagoly mondja verébnek (hogy nagyfejű).
2020. márc. 10. 11:00
Kapcsolódó kérdések: