Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan legyek jó anya, ha...

Hogyan legyek jó anya, ha elkeserít előre, hogy a kislányomnak ugyanolyan nehéz lesz a párkeresés, mint amilyen nekem volt?

Figyelt kérdés

Megkérdezte pár napja, hogy miért nincs mellem. Gondolom feltűnik neki jobban, mert itthon hanyagolom a push upot. Aztán megmutatta a Barbie babáját. Mondtam neki, hogy nem mindenkinek olyan tökéletes a melle. Megkérdezte, hogy neki majd olyan lesz-e és hogy reméli, hogy igen. Azóta nagyon rosszul érzem magam, mert az én alkatomat örökölte, és ha így van, akkor két pattanás lesz a melle még 30 éves korában is.:( Eszembe jutott, hogy emiatt milyen borzalmasan sokat voltam szomorú tinédzser koromban és hogy tulajdonképpen az egész életemet befolyásolta, mert nem mertem férfiakkal ismerkedni. Pedig mióta ő van, azóta van egy kis mellem, és mivel sokáig szoptattam, meg is barátkoztam a melleimmel, de most éjszaka közepén felkeltem megnézni, hogy létezik, hogy még kisebbre mentek össze most, hogy már nem szoptatok régóta? De nem, olyan 3-4 éve változatlan. Mégis magamba zuhantam, mert most már őt féltem.:( Feljött bennem a görbe hátam is és itt bújom a netet és teljesen kiakadtam azon is, hogy valószínű fűzőre és fogszabályozóra lesz ítélve egész tinédzser korában. Annyira gyönyörű kislány! De legalább a szemromlást nem örökölte úgy tűnik, neki nem kék a szeme. Sajnos nekem nem volt fűzőm, pedig kellett volna. De az se lesz leányálom, ha neki hordania kell. Azt se szeretném, ha arról szólna a tinédzserkora, hogy fogszabályzó, fűző, neadjisten szemüveg...:(

Most teljesen magamba zuhantam. Én nem bírnám még egyszer végigcsinálni a tinédzser koromat és tudom mi vár rá. Legszívesebben bőgnék egész nap, de nem hinném, hogy erre van szüksége egy 6 éves kislánynak.:( Hogyan legyek erősebb anya? Amikor tudom, hogy mi vár rá és nem biztos, hogy meg tudom tőle védeni? Hogy benne maradtam rosszabbnál rosszabb kapcsolatokban, mert nem hittem el, hogy valakinek kellenék nulla mellel? És sorolhatnám. Küzdök a saját életközépi válságommal is. Erre most belém hasított a felismerés, hogy a gyerekemnek hamarosan egy nagyon erős anyára lesz szüksége és még magamat se tudom megtartani:(((

2020. ápr. 24. 22:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim válasza:
73%

Úristen, pszichológus.

Én 18 vagyok. Soha nem volt problémám a nulla mellemmel, 14 éves korom óta kb mindig van barátom, és nagyon sokan mondták már nekem hogy kifejezetten szeretik a kis melleket. Én is 100%ig elégedett vagyok a testemmel. Van olyan barátom akinek meg kifejezetten a szemüveges fogszabályzós lányok jönnek be. Egyébként már a gyerekek nagy részének van fogszabályzója, és szemüveg is tök gyakori, egyáltalán nem ciki. Ha olyat választotok ami illik hozzá akkor kifejezetten jól tud állni. De egy ilyen komplexusos nem normális anya, Jézusom... Fordulj szakemberhez, komolyan. Te rontod el, te fogod bebeszélni neki hogy mellplasztika nélkül nincs normális élet és ő sárga foggal meg A70ös melltartóval mindenki szemében max egy darab Sz*r lehet, és be kell érni azzal társnak aki beéri vele és örüljön ha ilyet talál...de szedd már össze magad, édesanya vagy! Abban kéne erősítened hogy ő úgy tökéletes ahogy van, és példát kéne mutatnod, hogy azt tanulja tőled hogy fogadjuk el magunkat... De neked komoly problémáid vannak, minek kellett az ilyennek még gyerek is, egy olyan embertől akivel csak beéri? Te nem vagy normális...

2020. ápr. 24. 23:19
 22/62 A kérdező kommentje:

Utolsó, most jössz a saját komplexusaiddal?

Nem csapom hozzá a kövérséget, képzeld el, mert még felnőttként is vasággyal együtt voltam 40 kg és most is csak 52 kg vagyok 168 cm-hez. Csak nehogy ezt is arra fogd, hogy azért írtam ki, hogy a kövéreknek rossz estéjük legyen.

Van neked róla fogalmad, milyen érzés egy tinédzser lánynak, ha semennyire nem nő meg a melle? Nem kicsi mell, hanem semekkora.

Nem sajnáltatom magam, a gyerekemet féltem.

Én már megcsináltam magam, amennyire tudtam, felnőttként. Már nem nézek ki annyira rosszul. De nem kívánom neki azt a fiatalságot, ami nekem volt. Nem mehettem strandra se, sehova. Állandó beszólogatások, főleg mert csontsovány voltam. Ki akarja ezt hallgatni? Beláttam, hogy púpos háttal, mell nélkül 40 kg-osan ezt váltom ki fürdőruhában. Hiába van jobb alakom mostanra, már képtelen vagyok levetkőzni fürdőruhára. Itthon se. Soha.

2020. ápr. 24. 23:21
 23/62 anonim ***** válasza:
86%

Ha tényleg ilyen ronda, előnytelen külsejű vagy, akkor én is mondok egy ronda dolgot:

Ezért nem szabad sz-r génekkel gyermeket vállalni. Rossz lesz a gyereknek is, meg neked is.

2020. ápr. 24. 23:29
 24/62 anonim ***** válasza:
87%

Nekem csak egy nagy mellű barátnőm volt, de ő se amiatt. A többi lánynak kicsi melle volt, kiszemeltek között se volt nagymellű lány.

Szóval szerintem ilyenek miatt ne izgulj. Neked is valahogy csak lett egy lányod :)

Neki is lesz valaki. Aki azért utasítja vissza, mert kicsi a melle, hát mit ne mondjak nem veszít vele sokat a lányod.

Szerintem egyáltalán nem számít a mell méret. A popsit jobban nézem, arra meg lehet edzeni amúgy. Bár attól mert nézem mèg az se igényem. Volt már eléggé lapos barátnőm is, őt is ugyan úgy szerettem.

2020. ápr. 24. 23:30
 25/62 A kérdező kommentje:

Nem neveltem bele. A mellemre ő kérdezett rá és már most azon gondolkozik, hogy vajon neki lesz-e. Minden lányban felmerül előbb-utóbb, Barbie baba nélkül is.

A fogát is ő vette észre, hogy az egyik sárga és elsírta magát miatta, mielőtt bármit mondhattam volna.

Ha elrontottam, max. azzal, hogy gyönyörűnek látom kezdettől fogva és megszokta, hogy gyönyörű és nehéz lesz elfogadnia, ha már valami nem lesz rajta gyönyörű.

A haja pl. vékonyszálú, de ritka szép arca van és én soha nem mondtam neki azt, hogy katasztrófa, hogy vékony a haja. Pedig én is látom, hogy nem elég erős szálú és nem nő meg neki, csak a lapockája alá. És én erre sose tettem megjegyzést, de látja, hogy más kislánynak meg derékig ér és emiatt is bánkódott már. Nem tudok mit csinálni, 6 éves, eddig csak pár cm-t vágtunk a hajából, de nem nő neki. A lányom nagyon szép, nem tudok mást sugározni felé, mert tényleg az, csak elkeserít, mert én is nagyon szép kislány voltam és nehéz volt váltani, amikor minden megcsúnyult rajtam hosszú évtizedekre.

2020. ápr. 24. 23:30
 26/62 anonim ***** válasza:
90%

A szépség nem minden.

Ja,szar ha nem szép az ember, de azon kívül ott van még az okosság, a kedvesség, a bölcsesség, az erő, a humor. Ezekre irányítsd a figyelmet ha szomorú a szépsége állítólagos hiánya miatt.

Meg neveld le arról, hogy olyan fontos legyen neki a szépség. Pl ha mondja valakire vagy valamire hogy csúnya, magyarázd el neki, hogy attól még értékes (pl akár egy alma vagy bármi)

2020. ápr. 24. 23:34
 27/62 anonim ***** válasza:
52%

Pedig igaza van a kerdezonek, egy noben SEMMI mas ertek nincs csak a melle. Mindegy ha kover, mindegy milyen a feje, a teste, milyen a lelke, szemelyisege, csak csocs legyen oszt joeccakat.

Ez is milyen gusztustalan mindjart elhanyom magam, nem?

[link]

Szanalmas vagy kerdezo, es oszinten sajnalom a lanyodat.

Remelhetoleg agya tobb van, mint neked.

2020. ápr. 24. 23:38
 28/62 anonim válasza:
87%
Milyen komplexusom van könyörgöm? Azt mondtam el hogy én pl teljesen elégedett vagyok a kis mellemmel, te menj pszichológushoz, mert a kislányodra hatással lesz az abszolút nem normális felfogásod.
2020. ápr. 24. 23:39
 29/62 anonim ***** válasza:
22%
Eleve nem kellene ilyeneket mondani egy kislánynak, hogy milyen gyönyörű... Pont azért, mert sosem lehet tudni hogyan változik meg. Amúgy amit írt valaki, hogy nem kell belenevelni, hogy sárga fogakkal, nulla mellel csak egy darab szar lehet, igaz, de azért reálisan kell nevelni. Nem kell a férfiak közötti válogatásra meg túlzott igényességre nevelni. Csak józanul, reálisan. Mert az sajnos igaz, hogy sok férfi csak egy darab szarként tekint a sárga fogú nőkre. Pláne, ha még melle sincs.
2020. ápr. 24. 23:40
 30/62 anonim ***** válasza:
73%
Ha sárga fogai lennének, lehet rájuk fehér héjat tetetni. Bár gondolom egy vagyon lehet, de miért ne lehetne rá pénze, ha majd felnő?
2020. ápr. 24. 23:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!