Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan legyek jó anya, ha...

Hogyan legyek jó anya, ha elkeserít előre, hogy a kislányomnak ugyanolyan nehéz lesz a párkeresés, mint amilyen nekem volt?

Figyelt kérdés

Megkérdezte pár napja, hogy miért nincs mellem. Gondolom feltűnik neki jobban, mert itthon hanyagolom a push upot. Aztán megmutatta a Barbie babáját. Mondtam neki, hogy nem mindenkinek olyan tökéletes a melle. Megkérdezte, hogy neki majd olyan lesz-e és hogy reméli, hogy igen. Azóta nagyon rosszul érzem magam, mert az én alkatomat örökölte, és ha így van, akkor két pattanás lesz a melle még 30 éves korában is.:( Eszembe jutott, hogy emiatt milyen borzalmasan sokat voltam szomorú tinédzser koromban és hogy tulajdonképpen az egész életemet befolyásolta, mert nem mertem férfiakkal ismerkedni. Pedig mióta ő van, azóta van egy kis mellem, és mivel sokáig szoptattam, meg is barátkoztam a melleimmel, de most éjszaka közepén felkeltem megnézni, hogy létezik, hogy még kisebbre mentek össze most, hogy már nem szoptatok régóta? De nem, olyan 3-4 éve változatlan. Mégis magamba zuhantam, mert most már őt féltem.:( Feljött bennem a görbe hátam is és itt bújom a netet és teljesen kiakadtam azon is, hogy valószínű fűzőre és fogszabályozóra lesz ítélve egész tinédzser korában. Annyira gyönyörű kislány! De legalább a szemromlást nem örökölte úgy tűnik, neki nem kék a szeme. Sajnos nekem nem volt fűzőm, pedig kellett volna. De az se lesz leányálom, ha neki hordania kell. Azt se szeretném, ha arról szólna a tinédzserkora, hogy fogszabályzó, fűző, neadjisten szemüveg...:(

Most teljesen magamba zuhantam. Én nem bírnám még egyszer végigcsinálni a tinédzser koromat és tudom mi vár rá. Legszívesebben bőgnék egész nap, de nem hinném, hogy erre van szüksége egy 6 éves kislánynak.:( Hogyan legyek erősebb anya? Amikor tudom, hogy mi vár rá és nem biztos, hogy meg tudom tőle védeni? Hogy benne maradtam rosszabbnál rosszabb kapcsolatokban, mert nem hittem el, hogy valakinek kellenék nulla mellel? És sorolhatnám. Küzdök a saját életközépi válságommal is. Erre most belém hasított a felismerés, hogy a gyerekemnek hamarosan egy nagyon erős anyára lesz szüksége és még magamat se tudom megtartani:(((

2020. ápr. 24. 22:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
87%

nekem szülėsig kis mellem volt söt ėn alacsony is vagyok ,sőt gerincferdülėsem is van ,de kissmelemel nem foglalkoztam söt az jobban is tetszet,az alacsony alkatom előny is lehet volt is ,gerincferdülėsel meg ugy sem tudnak mit csinálni igy azal komolyabban nem foglalkoztam de nem hordtam füzött.

sőt van egy magas fėrjem 3 gyerekem mindegyik tulnőtt engem viccesen megjegyzik hogy kicsi vagyok ,viszont vålaszom hogy kicsi a bors de erős.😊

2020. ápr. 25. 06:23
 42/62 anonim ***** válasza:
80%
Biztos hogy hallotta hogy valakinek keseregtel a melledrol vagy volt valamikor egy ilyen elejtett felmondatod mert egy 6 éves nem talál ki ilyeneket magától és nem gondolkodik azon hogy neki mekkora mellé lesz. A legtöbb még azon se hogy miért nem úgy néz ki mint a felnőttek. És látod ezért baj a te beteges önbizalomhianyod mert akarva akaratlanul beleneveled. Ahhoz meg inkább nem fűznék semmit hogy együtt vagy egy olyan emberrel akit nem is szeretsz csak félsz hogy nem kapsz jobbat.... Szánalmas. Ez a szánalmas nem a külsőd.
2020. ápr. 25. 07:14
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Időről időre kiírod ezt, kicsikét átfogalmazva.

Ha nem szórakozásból írod ki, hogy vitát gerjessz, vagy röhögj a válaszolókon, akkor akár igaz, akár kitalálod, keress fel egy pszichiátert, mert rajtad már a pszichológus nem tud segíteni.

2020. ápr. 25. 08:01
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyobb mellem volt, lefogytam, es most ki fogyott es log. Es bumm a ferjem nem hagyott el.
2020. ápr. 25. 08:15
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

6 éves lánynál még nem igazán lehet megállapítani, hogy kinek a test alkatát örökölte. Neveld úgy, hogy ne érezze magát többnek vagy kevesebbnek, mert ilyen olyan a melle. Nőként én kifejezetten gyűlölöm azt, ha valaki a mellével kérkedik. Nekem olyan B és C kosár körül van, egyesek szerint pont jó, de engem még ez is zavar, én hálás lennék kisebbért.

A fogszabályozó meg lehet akár esti is, nem állandó, meg sok embernek van már fogszabályozója, nem tűnne már fel senkinek, nem úgy, mint régen. Ha meg mégis szemüveges lesz, ne ilyen kocka szemüveget vegyetek neki, hanem valami csinit, divatosat. És neveld úgy, hogy nem a mell teszi a nőt, hanem a viselkedése, tettei és máris nem lesz testképzavaros. Természetesen adjon magára, de azt kismellel is teheti.

És keress valami pszichológust erre a gyerekkori traumára, mert nen igazán jó, hogy felnőtt nő még képes ezen rágódni és szorongani.

2020. ápr. 25. 08:56
 46/62 anonim ***** válasza:
16%

kérdező, sokan ajánlják a pszichológust, jogos lenne, de általában erre nincs pénzük az embereknek, meg igazán nem is hallottam még embert, akinek érdemben segített volna a sok pénzt kérő pszichológus.

Magadnak kell rájönni, hogy mi a feladatod a nevelés sorén, mi az amit el kell fogadnod az életben, és mi az amin változtatni tudsz, és magadnak kell megtalálni a helyes megoldásokat..

Lehet, hogy furcsa lesz, de egy különös életutat és egy zseniális nevelőt ajánlok megismerésre. Helen Keller 100%-ban siket és vak lány neveléséről van szó. Az érzékek Helénnél tragikusan beszűkültek - mégis írónő lett, és sok híres emberrel tartotta a kapcsolatot, akik megállapították, hogy Helen a XIX. század legérdekesebb egyénisége.

"Mark Twain-nel is találkozik, aki szerint: "A XIX. század két legérdekesebb egyénisége Napoleon és Helen Keller volt." Később aztán Thomas Alva Edison, Rabindranath Tagore, Charlie Chaplin is az életre szóló barátok sorába kerültek."

Helen hosszú élete alatt sokfelé járt a világban; politikusokkal, divatos hírességekkel való találkozásairól nem ritkán szenzációs írásokban tudósítottak az újságok.

Sulliven a nevelő pedagógiai munkája csodálatraméltó és nagyon tanulságos.

[link]

[link]

2020. ápr. 25. 09:50
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt időm visszaolvasni az összes kommentet, de azokkal értek egyet, aki szerint a kérdezőnek SÜRGŐSEN pszichológusra van szüksége!!!!

És nehogy ezt a hülye szorongást tápláld bele a gyerekedbe, mert akkor garantáltan nehéz lesz neki!

Ne is kerüljön olyan férfi közelébe, aki a mellmérete alapján választaná őt...

Anyámborogass, micsoda hülye mentalitás! :(((

2020. ápr. 25. 10:06
 48/62 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekenek ugyan LEHETSÉGES, hogy nehéz lesz a párkeresés, de NEM az alkata miatt, HANEM MERT TE VAGY LELKIBETEG és azt szuggerálod bele már MOST, hogy legyen csak boldogtalan!

SÜRGÖSEN keress meg egy pszichológust, akit RENDET RAK a fejedben, MIELÖTT teljesen tönkreteszed a gyereket!

Az ilyen beteg NÖKNEK nem lenne szabad gyerekez szülni, MIELÖTT meggyógyítják öket, ha meg nem megy, akkor ne tegye még egy vagy több gyerek életét is tönkre a rögeszméivel!

2020. ápr. 25. 10:49
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
El kéne menned pszichológushoz és nem a gyerekedre vetíteni a kisebbrendűségi komplexusod
2020. ápr. 25. 12:25
 50/62 anonim ***** válasza:
85%

A mellmérettel kapcsolatban kaptál már jó sok választ. Gének. Egyik lányomnak nagy mellei vannak, a másiknak pont olyan kicsi, mint a tiéd. Enyém közepes.

DE! Azt nekem ne próbáld bemesélni, hogy egy 6 éves azon sír, hogy az éppen növőben lévő maradandó foga sárga(!), ha nem te sulykoltad belé. Egy 6 éves kislány kizárt, hogy azon sírjon, hogy a fogtündér neki sárga fogat hozott. Mese habbal.

2020. ápr. 25. 12:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!