Pofon 4 és 6 éves gyerekeknek?!
Figyelt kérdés
Nővérem fiai 4 és 6 évesek. Gyakorta úgy bünteti őket, hogy kapnak 1-1 pofont és beállítja őket a sarokba. Akkor jöhetnek ki a sarokból, ha már elmúlt a pirosulás az arcukról. Mi a véleményetek?2010. júl. 19. 15:26
21/27 anonim válasza:
ezt a fenékrecsapás=szexuális zaklatás témát ugye poénnak szántad előttem kettővel?
22/27 anonim válasza:
Fenékre csapás - nem vicc. Miért? Egy felnőttnek milyen érzés ha a fenekére csapnak? A gyerekeknél is ugyanolyan intim terület. Nem kell ott csapkodni, mert a gyerek szexuális fantáziálásait korbácsolja fel. Bizonyos fokig. Ha a gyerek hajlamos a szexualitással túlzottan foglalkozni, akkor pláne nem ajánlott.
23/27 anonim válasza:
Ma a keresztanyám 7 éves kislánya kapott tőlem egy pofont. Már nem bírtam vele, próbáltam a szép szót is.
11/L
24/27 anonim válasza:
11 éves felpofozza a 7 évest... Gratulálok (Y)
25/27 anonim válasza:
Kedves előző!
Lehet, hogy a te fixa ideád szerint, teljesen rendben van, hogy egy hétéves szemtelenkedjen egy 11 évessel, de hagy világosítsalak fel, hogy ha ezt ráhagyják, akkor a szülők addig kell hallgassák a gyerekek civódásait, még végül megbánják, hogy a megszületésükhöz hozzájárultak... Szép Új Világ!
26/27 anonim válasza:
Az is elég beteg, aki szerint a fenékre csapásnak szexuális vonatkozása van. Nagy bibi lehet ott fejben is, meg magával a szexuális életével annak a válaszolónak.
27/27 anonim válasza:
Nekem is van 2 lanyom ès èn a combukra csapok nekik mind kettő nek meglátszik a combjan ilyen kor menek a sarokba tèrdelni ès akkor jöhetnek ki ha el múlt a pirosag a cobjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!