Pofon 4 és 6 éves gyerekeknek?!
Erről csak annyi a véleményem,hogy a sors visszavág az anyának!!!! És persze,ha így lesz,meg is érdemli.
Nemrég a volt barátnőmnél visszavágott,nagyon csúnyán!
Én hiszek a sorsban!
Nekem mindig azt mondja anyám, hogy megveret, mert egy kiadós veréstől helyre jönne az eszem, de mikor mondom neki, hogy mire vársz még... akkor nem csinál semmit.
De ő is tudja, hogy ha megveretne, akkor é félne mégjobban tőlem, hogy mire vagyok képes...
19/F
Én ennyi idős koromban rengeteget kaptam, bár nem pofont, hanem nyakast, de akkorákat hogy felmostam a betont. Néha szíjjal és vesszővel is de az elől elszaladtam. Pedig nem voltam ,,rossz" gyerek, ezeket azért kaptam mert pl. vendégek voltak nálunk és én a tilalom ellenére bevittem a macskát, vagy mondtam vmit amit anyám nem helyeselt, egyszer kiborítottam véletlenül egy pohár vizet és belevágta a fejem az asztalba hogy kicsattant a szám.
Ma már tudom, hogy a más dolgok miatt érzett dühét vezette le rajtam. mert a gyereken könnyű kitölteni.
Kérdezd meg nővéredet, nincs-e valami problémája amit a srácokra vetít ki. Ez aljas és gyerekes dolog de előfordul.
Mindenesetre ha nekem lesz gyerekem, először mindenképpen beszélgetni fogok velük, elejétől fogva felvilágosítom őket hogy mi rossz és miért. Ha szükséges, lehet hogy nálam is el fog csattanni egy nyakas, de semmiképp sem szabad engedni, hogy ez legyen a fő fenyítési módszer.
komolyan beteg emberek elnek!
mi ez?
mar a lapbol a kerdes
"pofon 4 es 6 eves gyerekeknek"
vegyetek mar eszre magatokat!
szerencsetlen allatok!
legkozelebb egy olyan kerdes lessz h csecsemot eheztetni?
betegek vagytok eskuszom!
A fenékveréssel az a nagy probléma, hogy sokkal intimebb terület, mint az arc. Ezért a gyereket tulajdonképpen szexuálisan is zaklatjuk. Egy lépésre van attól hogy a nemi szervére csapjunk.
Az arcon csapás mitől megalázó? Megaláz az, aki rágalmaz, hazudik, átver, eltapos és belém törli a lábát stb.
A pofon a legkorrektebb fegyelmezés, és nem a jelzés értékű pofon. Annak nincs értelme. Miért? Ha felnőttként sikkasztani fog vagy felelőtlenül kárt okoz talán jelzés értékű börtönbüntetést kap?
Sokaknál "szakad el a cérna" és senki se akarja belátni, hogy épp ez a baj. egy felmérés szerint a megkérdezett 500 embernek kb. a fele nyilatkozta, hogy "elszakad a cérna és pofon üti gyermekét" és itt is sokan írják. Éppen ez a baj. Ahol a cérna elszakad ott a gyerek már 50x túllépte a határt és a szülő rá se sz...t aztán 3 évente egyszer megpofozza, és megint 3 évig szégyenkezik a gyerek pedig azt látja, hogy a szülő nemcsak gyengekezű, de még indulatos is és haragszik rá. Az ilyen szülőt nem tiszteli egy gyerek és nem tud bízni benne. Azt, aki tudatosan és következetesen fegyelmezi azt szereti és bízik benne, ahogy a szülő se indulatból pofozza és állítja sarokba, hanem nevelési szándékkal. A kérdésben szereplő személy nagyon jól teszi, hogy nem várja meg míg elszakad a cérna, hanem értelmesen fegyelmez.
Valaki a csecsemő éheztetést tartja hasonlónak. Hogy milyen logika szerint, azt nem tudom. Valószínű őt is sok gyerek idegesíti és fél a saját kitörő indulataitól, ahelyett, hogy erélyesen, a gyerek fejlődése érdekében fegyelmezné, ha van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!