Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szolnatok ilyenert az oviban...

Szolnatok ilyenert az oviban az ovonoknek?

Figyelt kérdés
Most kezdtuk az ovit nemreg, 2,5 eves a gyerekem. Az ovonenik engedik, hogy bottal jatszanak egymas kozeleben, nem veszelyes ez? Ti szolnatok miatta? Mit mondanatok?

2018. okt. 10. 16:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Moszonom. Eddig nemfordult elo ilyen, en mindig azt lattam, hogy figyeltek rajuk.
2018. okt. 10. 20:03
 12/16 A kérdező kommentje:
*Koszonom
2018. okt. 10. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

Igy foleg ne szolj, hisz nem is lattad. Figyelnek rajuk. Gondolom tobben is vannak felnottek.

En Angliaban lakom, 16 gyerekre van 2 ovono es 3 dajka egesz nap.

2018. okt. 10. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Azért szólnál, ha éabdával játszanak? Pedig ha erősen rúgják, simán betörheti a gyerek orrát.

Azért szólnál, ha homokkal játszhatnak? Pedig ha a szemébe szórják, kötőhártya gyulladást is okozhat...

És mégsorolhatnám...

Nem óvhatod meg az élettől. Lehet, neked első gyerek, de hidd el, az óvónők már sok gyereket láttak közelről.

2018. okt. 10. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én anno majdnem rosszul lettem, amikor a 2éves bölcsisem már a 4. napon ollót kapott a kezébe azzal, hogy most barkácsolni fognak.

Egy bot ehhez képest bakfitty!

Hidd el, kezdetben az ember minden ilyenért szól. Ne játssz a bottal, legalább ne szaladj vele, a mászókára, csúszdára fel ne vidd, ne üss a másik felé... aztán rájössz, hogy vigyáznak a gyerekek is magukra.

Tavaly nem győztük tiltani az 5-6 éveseket a park szélén található munkagödröktől, törmelékektől. Mindig odasompolyogtak. Aztán végül kiderült, hogy jobb, ha mi is odamegyünk, ők meg szabadon játszhatnak hegymászóst, felfedezőst, háborúst a nagy kupacok között.

2018. okt. 11. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem baj. Én is mikor pici voltam a mindenem volt a bot:D

Azzal játszottam kutyasétáltatósdit(fűzfa gallya) meg rendes bot gyüjteményem volt a kertbe. Volt vagy 30 amit összeszedtem minden honnan.

Mi is rengeget kardoztunk játszottunk vele, de mindig figyeltünk közben a másikra.

Szerintem ez egyáltalán nem baj.

2018. nov. 16. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!