Szolnatok ilyenert az oviban az ovonoknek?
Attól függ, hogyan játszanak a botokkal. Az én fiam is játszik botokkal. Ha nem veszélyes másokra, akkor én megengedem neki. Ha mások felé piszkálódna, csapkodna vele, leállítanám. Szintén tudja, hogy nem szabad futnia bottal.
De pl pedagógusként iskolásoknál is ez van: múltkor napokig kis kertet, házat, falut építettek, mint egy kis tündérkert. Botokkal is. Ezt engedtem. Rohangálni, ütögetni, lövöldözni a bottal nem.
Tehát te nem is láttad, csak elmondasbol tudod mi történt...
És akkor szóljal te?
Miért nem szólt a nagymama ha ez olyan veszélyes volt akkor?
Ha olyan durva lett volna az óvónők biztos beavatkoztak volna. Anyukád valószínű túlfélti a gyereket, főleg hogy ilyen messze laktok tőle, még ez is rátesz egy lapáttal, nyilván aggódik h az unoka jó kezekben van-e.
Én biztos nem szólnék emiatt, ráadásul nem is láttad. Ha a későbbiekben esetleg még előfordul olyan, hogy a saját szemeddel látod h durván játszanak a gyerekek és sehol egy óvónő a közelben, akkor esetleg szólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!