Miért vezetik le sok helyen az óvónők a gyereken a fusztrációjukat?
Rokonomnál szemben egy óvoda van. Heti 2x,3x szoktunk menni látogatóba és mikor kimegyek az erkélyre mindig hallom hogy sokszor alpári módon beszélnek a gyerekekkel.
Engem is az óvonő rángatott merz nem akartam aludni. Túl sokszor hallom mostanában panaszkodnak a dajkákra.
Kedves 7-es! Ez pont olyan,mint az eü dolgozók. Beszéljünk mondjuk az ápolókról. Aki ezt a szakmát választja, tisztában van vele,hogy nem lesz (sajnos, de ez van) a fizetése 300 ezer forint.
Minden normális ember gondolom úgy választ szakmát, hogy átgondolja,hogy mennyit tudna keresni, mennyire van rá igény stb. Nem hinném,hogy bárki, aki akár óvónőnek vagy ápolónak megy azt gondolná,hogy 200-300 ezres fizuja lesz.
És hidd el, tényleg sajnálom őket, mármint,hogy ennyit keresnek, de ennek ne a gyerekek igyák meg a levét.
Hány olyan szakma van, ahol lehetne ingerültködni, meg csapkodni a sok h.lye miatt, mégsem lehet megtenni.
Oké tehát te első mert gondolom sokszor irtál választ de kicsit érted is meg nem is az óvonők alláspontját.
Akkor ha tehát mondjuk te egy szupermarketben dolgozol tegyük fel és jön egy barom ugyan ugy mosolyogsz ugye?
Nem ordibálsz rá mit képzelsz magadról?
Vagy igen?
Amúgy Magyarországon az emberek 80%-a xarul keres nemcsak az óvonők meg a tanárok, mentősök ápolók stb.....
Nemcsak ők vannak ám túlhajszolva azt tudod ugye?
Igen régen is 25-30 gyereket kellett pesztrálniuk, de hogy is van az ha magánba viszed mindjárt sosem hallassz ilyen sirós történeteket?
Aláirom sok elkényeztetett gyerek van talán túl sok is de ettől függetlenül feltétlen néha gusztustalan emberi módon kell megoldani a helyzetet?
Minden munkakörben vannak méltatlan képviselők, ilyen esetben keresni kell egy olyan helyet, ahol az óvónők kedvesek. Szerintem többségében azok.
"Túl sokszor hallom mostanában panaszkodnak a dajkákra"
Szelektív egy hallásod van, hallod-e. Azokat, akik jók nem hallod meg, nem veszed észre.
Nem szelektiv rosszul gondolod.
De azt is meglátom a jót csak nem ez volt a kerdés. Miért ilyen aranyosak az óvonők...
Azt mindenki tudja.
Ohhh my god!
Te is biztos ilyen türelmes ember vagy!
Igen jó anya vagyok egyedül 2 gyerekkel.
2 evesem szobatiszta, szepen eszik és igen itt néha irok mert akkor éppen elvannak.
A kicsi meg 8 hónapos es most állt fel, de nyilván xar anya vagyok mert picit nyomkodom a telefonom!
Te biztos maga vagy a mintapéldány vagy diszpinty ahogy most is reagálsz....
A kérdés kivan irva egyébként. :)
Csak egy 49%os válaszoló lehetezen az oldalon? A tiedből is lefogadom több van. De ha van még aki Így gondolkodik, akkor örömmel veszem!
Kezdem azt érezni, hogy ezen az oldalon az a jó, ha minél közelebb vagy a 0hoz, mivel az itteni anyák többségének jobb ha nem felesz meg. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!