Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a teendő, ha az óvónők...

Mi a teendő, ha az óvónők üzengetnek a gyereken keresztül?

Figyelt kérdés
"Majd megkérem anyukáékat, hogy jobban siessenek értem az oviba" "Ne menjetek dolgozni, hogy hamarabb el tudjatok indulni értem ITTHONRÓL". Ilyenkor mi van? A munkahelyemről jövök, nem pedig itthonról. Azon kívül nekem ez furcsa. Ti szólnátok az óvónőknek?
2014. okt. 29. 06:37
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Szolnek. Mindenkeppen megbeszelnem veluk. Ok is a munkahelyukon vannak es amilyen kotelezettseguk nekik vannak neked is. Pofatlanok mit ne mondjak.

Lehetne amugy heked is valamilyen furfangosat visszauzenni, de ne sullyedj le a szintjukre, es ne a gyereket hasznald kozvetitonek.

2014. okt. 29. 06:40
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Mikor viszed a gyereket és mikor hozod el? A házirendbe hogy áll az ovi nyitvatartása?
2014. okt. 29. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet,hogy a gyerkőc magától mondja?
2014. okt. 29. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Feltétlenül szólnék, és megbeszélném ezt az óvónőkkel. (Amennyiben betartottam volna eddig az óvoda nyitási és zárási időpontjait....)
2014. okt. 29. 07:48
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha normálisak az óvónők, persze meg lehet KÉRDEZNI őket, hogy esetleg odabent hall-e a kisgyerek ilyeneket. Nem feltétlenül az óvónők üzengetéséről van szó, úgyhogy nekik esni semmiképp nem tanácsos.
2014. okt. 29. 09:10
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

nekem nem világos. mit mondott az óvónő? nekem ez a gyerek saját szavainak tűnik.

enyém is mond ilyeneket. már mondta az oviban, hogy én nem is dolgozom... miközben ügyeletben volt bent! leégett a fejemről a bőr... :)

2014. okt. 29. 10:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Ilyeneket nem mond a gyerekem magától. A mondat szerkesztése sem ilyen. Olyan 4 évesről van szó, aki így még nem fejezi ki magát, és sohasem mondott még csak hasonlót sem. Úgy kell minden nap elrángatni- már a bölcsiben is így volt- mert ő még játszani szeretne. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem magától mondta. Az óvoda fél6ig van nyitva, és kétszer fordult elő, hogy 5 órakor tudtam/tudtunk csak menni érte. Nem szórakozni járok, hanem dolgozni.
2014. okt. 29. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
6os vagyok :D jól lepontoztatok, lehet félreérthető volt. szóval dolgoztam, ezért volt nyáron ügyeletben, mert elfogyott a szabim. ő meg mondta az óvónőnek, hogy nem is dolgozom, mégis bevittem :)
2014. okt. 29. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
És ha teszem azt egy másik gyerektől hallotta? Neki lehet esni persze az óvónőnek, csak nem éppen célravazető meg nem is túl intelligens megoldás. De vedd soha kápénak, amit a gyerektől hallasz. Győződj meg róla. Nem voltál ott, nem tudsz semmit a történtekről vagy az elhangzottakról, csak kombinálsz. Civilizált módon kell megbeszélni, én azt mondom.
2014. okt. 29. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném a gyereket,hogy mondott-e neki ilyet valaki,vagy miért mondja ezeket? Ha nem mondja el,akkor se szólnék egyenlőre az óvónőnek,várnék. Ha még előfordulna ilyen,akkor szóba elegyednék az óvónőkkel,finoman megkérdezném,hogy minden rendben volt-e aznap,jól érezte-e magát a gyerekem és elmondanám,hogy sajnos nem tudok hamarabb jönni érte,pedig nagyon szeretnék,de eddig tart a munkaidőm...
2014. okt. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!