Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Most mi a teendő?

Most mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vidèken lakunk Pilisen.

A kisfiunk tavasszal kezdi az ovit,màr beirattam.

Mivel van 3 ovi èn az àllomàs mellè irattam a munka miatt. Viszont körzetileg nem oda tolartozunk,hanem a màsikba. De nem mondtak mèg semmit,hogy melyikbe vettèk fel. Kièrtesìtenek? Ma lesz szülői szerintetek az ovònő megmondja,hogy most mi lesz???

2014. aug. 27. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Telefon?
2014. aug. 27. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondtàk,hogy majd megtudom.
2014. aug. 27. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ki fognak értesíteni vagy levélben vagy telefonon.
2014. aug. 27. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. aug. 27. 15:06
 5/7 Baranka ***** válasza:
Ne haragudj, de most jut eszedbe, hogy nem értesítettek még ki? Jövő héten kezdődik az óvoda. Mikor fogod beszerezni a dolgokat a fiadnak? Ha már elkezdődőtt az ovi vagy mikor? Meg milyen óvónő mond meg mit? Nem túl érthető....
2014. aug. 27. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves Baranka!tanulj meg olvasni,majd csak azután komentálj!írt majd tavasszal kezdik az ovit!!akkor miről beszélsz???? Egyébként sztem levélben fognak értesíteni kedves kérdező :)
2014. aug. 27. 21:06
 7/7 H.Orsolya ***** válasza:

Bár mi nagyvárosba lakunk és a körzetibe jelentkeztünk, de minket se értesítettek. Kicsit aggódom , hogy februárba lesz e helye, felveszik e.

A szülőiről kaptál értesítést?

2014. aug. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!