Ilyenkor mi a teendő, hova fordulhatok?
kisfiam ovis. nemrég derült ki, hogy költöznünk kell. ahova beíratnám a gyerekemet, ott nyáriszünet van. tehát nem tudom, hogy felveszik-e, nem tudtam senkivel beszélni, mert zárva az ovi, szeptember első hetében nyit, de akkor már nekem dolgoznom kell. (nem messzire költözünk, pont a munkahelyem mellé, de megoldhatatlan lenne, hogy naponta 2x 30km-t autózzunk a régi oviba.
de nyilván otthon se tudok maradni :S
ilyenkor van valami központi ügyelet, vagy ki kell várni, hogy kinyisson az ovi? esetleg az önkormányzatnál meg lehet kérdezni, hogy az adott óvodában van-e hely?
Nincs honlapja esetleg az óvodának? Lehet, hogy találnál egy e-mail címet, vagy egy folyton hívható telefonszámot ahol utána tudnál kérdezni
Amúgy nem tudom mi lehetne a megoldás :/ De csak el lehet őket érni valahogy. Az óvodavezetőt legalább.
köszönöm a válaszokat, holnap megkérdezem az önkormányzatnál, hogy ki tudna segíteni ebben.
remélem tudnak mondani valamit, mert ez a bizonytalanság kikészít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!