Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Te mit tennél, ha egy másik...

Te mit tennél, ha egy másik gyerek megenné a tiéd uzsonnáját? Illetve mit tennél, ha a tiéd enné meg a másét? Az óvónőnek mit kellene tennie?

Figyelt kérdés

Kislányom ma miután megkapta az uzsonnát, még elment wc-re. Az uzsonnát addig az öltöző padján hagytuk. Közben egy másik kisfiú is öltözött és fogalmam sincs az anyja hogy nem vette észre, állítása szerint az óvónővel trécselt, de a kisfia addigra felzabálta a saját és a lányom kenyerét is.

Kislányom nagyon szomorú volt, szerette volna megenni az uzsonnát, ráadásul éhes is volt, és így estig éhen maradt. Az anyuka szabadkozott, de mikor kértem, hogy fizesse ki az 500 Ft-ot, akkor letagadta hogy lenne nála készpénz.

Szerintem az lett volna a minimum, hogy kártalanít minket, főleg hogy elég tehetősek és meg sem kottyan ez nekik.

Meg én a helyébe annyira szégyelltem volna magam, hogy kérés nélkül kifizettem volna az ételt.

Az óvónő nem volt hajlandó belefolyni a beszélgetésbe, mondván, hogy ő nem hagyhatja magára a többi gyereket (akkor nem volt gond amikor az anyukával kellett pofázni).

Másik uzsonnát nem adott a kislányomnak, mondván, hogy kiszámolt darab van. Ami persze nem igaz, mert mindig van egy két beteg gyerek akinek nem mondták le időben az étkezést.

2016. máj. 25. 19:03
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
37%
Fizetni nem fizetnék 500 ft mikor az egész nap kerül ennyibe .uzsi meg max 100 ft.de másik gyerek anyukája meg bocsánatot kérhetet volna töletek,mert igen is tudhatná a gyerek hogy más dolgához nem nyulunk más uzsonáéhoz nem nyulunk .
2016. máj. 27. 06:28
 52/54 anonim ***** válasza:
86%
Nálam sincs készpénz oviba menet,mégha nálam is van pénztárcám .
2016. máj. 27. 06:33
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

" Az anyuka szabadkozott..."

nekem ebből úgy tűnik, a bocsánatkérés megvolt.

2016. máj. 27. 07:54
 54/54 anonim ***** válasza:
82%

Hát ez nem semmi:)

Az én fiam tízóraiját is megette minap valaki, hogy ki, azt is tudom. Ráadásul az én pénzemből vettem azt a kekszet. De még 100 Ft-ot sem kérek érte, mit szólsz?

Erősen kamuszagú ez a sztori.

2016. máj. 27. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!