Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Te mit tennél, ha egy másik...

Te mit tennél, ha egy másik gyerek megenné a tiéd uzsonnáját? Illetve mit tennél, ha a tiéd enné meg a másét? Az óvónőnek mit kellene tennie?

Figyelt kérdés

Kislányom ma miután megkapta az uzsonnát, még elment wc-re. Az uzsonnát addig az öltöző padján hagytuk. Közben egy másik kisfiú is öltözött és fogalmam sincs az anyja hogy nem vette észre, állítása szerint az óvónővel trécselt, de a kisfia addigra felzabálta a saját és a lányom kenyerét is.

Kislányom nagyon szomorú volt, szerette volna megenni az uzsonnát, ráadásul éhes is volt, és így estig éhen maradt. Az anyuka szabadkozott, de mikor kértem, hogy fizesse ki az 500 Ft-ot, akkor letagadta hogy lenne nála készpénz.

Szerintem az lett volna a minimum, hogy kártalanít minket, főleg hogy elég tehetősek és meg sem kottyan ez nekik.

Meg én a helyébe annyira szégyelltem volna magam, hogy kérés nélkül kifizettem volna az ételt.

Az óvónő nem volt hajlandó belefolyni a beszélgetésbe, mondván, hogy ő nem hagyhatja magára a többi gyereket (akkor nem volt gond amikor az anyukával kellett pofázni).

Másik uzsonnát nem adott a kislányomnak, mondván, hogy kiszámolt darab van. Ami persze nem igaz, mert mindig van egy két beteg gyerek akinek nem mondták le időben az étkezést.

2016. máj. 25. 19:03
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
90%

Már mindent leírtak előttem.

De most olvasom, hogy jelenleg a 3. gyereket várod? De hiszen a mostani 2-t sem tudjátok rendesen etetni (a te leírásod alapján). Miből fogjátok ezt a kicsit ellátni?

Egyébként egy kifli/zsemle 15-25 forintból megvan. Ennyi sem telt rá?

A hitelekről annyit, hogy az a ti döntésetek volt. Ha valaki kezesnek megy vagy másnak vesz fel hitelt, az számoljon ezzel is. Ezért nem megyünk senkinek kezesnek. Sajnos már megtörtént a baj, nem tudtok semmit tenni. Remélem javul a helyzetetek.

2016. máj. 25. 21:52
 32/54 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem legalább is remélem kamu a kérdés. Ha ilyennnem jó az anyagi helyzetetek akkor nem vállalnátok 3dik babát. Legalább is én nem.

Szóval ha az én lányom uzsiját ha megennék. Azt mondanám egészségére é elmondanám a lánymnak útközben veszünk valamit.

Ha a lányom enné meg másét akkor elnézést kérek és megbeszélném a kisgyerekkel is meg az anyukájával is mit hozhatok a pékségesből másnap.

Másrészt ha uzsi időbe érek oda akkor megvàrom hogy egyen utàna indulunk el. Ha pedig sietünk tàskámba tenném.

2016. máj. 25. 21:54
 33/54 anonim ***** válasza:
93%
És nem elég hogy éhezik a gyerek de még csinàltattàl egy következőt is. Gratulàlok!
2016. máj. 25. 21:55
 34/54 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem szégyeld magad, hogy hagytad éhen a lányodat.
2016. máj. 25. 22:03
 35/54 anonim ***** válasza:
94%
Tehát a gyerekeidet nem tudok étkeztetni, de szülöd a 3.-at. Hát, gratulálok!
2016. máj. 25. 22:09
 36/54 anonim ***** válasza:
90%

"Halom tartozás van a nyakunkon a mi hibánkon kívül. "

A leírtak alapján a ti hibátokból van az a sok tartozás.

2016. máj. 25. 22:19
 37/54 anonim ***** válasza:
91%
A valaszaidtol elvonatkoztatok es csak az alap kerdesedre válaszolok,azt mondanám,a gyereknek,hogy egészségére...a sajatomnak pedig,hogy hazamegyunk es kap másikat...a masik pedig,hogy az esetek 99% ában nincs nálam pénz,mikor az oviba megyek a gyerekert...
2016. máj. 25. 22:25
 38/54 anonim ***** válasza:
92%
Azt írod azt állította az anyuka hogy nincs nála pénz. És nálad miért nem volt 20 forint venni egy sima kiflit???
2016. máj. 25. 22:47
 39/54 anonim ***** válasza:
94%

Wow, egy vacsorát nem tudsz két gyereknek kigazdálkodni, de már úton a harmadik! Ezt nevezem!

És igen, a kezesség is a a te hibád. A kezesség azt jelenti, hogy ha az illető nem fizet, akkor kezeskedsz, azaz fizetsz helyette. Sajnos banki szférában dolgozom és azt látom, hogy értelmezés, átolvasás, kockázatfelmérés nélkül írnak alá szerződéseket.

Nem értem, hogy ha ennyire rossz az anyagi helyzetetek, minek vállaltok be harmadik gyereket, ahelyett, hogy visszamentél volna legalább 1-2 évet dolgozni. Utána is belefért volna. Ha kettőnek nem jut, akkor a három gyerek már szó szerint éhezni fog?

2016. máj. 25. 22:58
 40/54 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó..ugyan, hiszen mint tudjuk, a szeretet éltet!!
2016. máj. 25. 23:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!