Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülők, ti milyen típusú...

Szülők, ti milyen típusú óvónőket nem kedveltek?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak hajmeresztő történeteitek óvónőkkel kapcsolatban?
2016. márc. 10. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én utáltam oviba járni, az óvónőt szerettem, de a dadustól nagyon féltem, mert mindig kiabált.

Kicsit tartottam istőle, hogy mi lesz a gyerekekkel, de ők szeretik az ovit, illetve egy-két gyerekkel van konfliktus, de az óvó nénikkel nincs, szerencsére, én nem szólhatok egy szót sem.

Egyetlen egyszer volt egy eset a lányommal.

Akkor volt beszoktatós kiscsoportos, és az én lányom elég hirtelen természetű. Mentem délután érte, és a nagycsoportos óvó néni az ajtóban várt. Hogy délután kint voltak a gyerekek, és a lányom szórta a homokot, és többször rászólt, de nem hagyta abba, és erre odament, és elhúzta onnan, mire a gyerek nagyon elkezdett bőgni, hát hogy ezt szerette volna, ha tőle hallom. Mondtam neki, hogy oké, hát ha a gyerek nem fogad szót, akkor fegyelmezze meg, nincs ezzel semmi baj.

Megkérdeztem a gyereket, ő meg azt mondta, hogy az óvó néni őt megpofozta! Ezt a nőt aznap vették fel, kint volt az összes óvónő az udvaron, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy ilyet tett volna, azt gondoltam, hogy a gyerek esetleg annyira rossz néven vette a dolgot, hogy már így nagyítja fel magában a dolgot. Utána éjjel 2-szer is bepisilt, azt mondta, azt álmodta, hogy ez az óvó néni megint megpofozta őt. Megkérdeztem a mi óvó néniket, de azt mondta, hogy nem történt semmi ilyesmi, úgy volt, ahogy a nő elmondta.

Hát, a bepisilés el is múlt, én nem csináltam belőle utána ügyet, de év végén ezt a nőt kirúgták. Nekem csak annyit mondtak, hogy nem volt óvónőnek való. Ezek után lehet, hogy el kellett volna hinnem, hogy valóban megpofozta a gyereket.

2016. márc. 28. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!