Anyukák, ti hol veszitek a ruháitokat? Mióta meglett a gyerek jobban vagy kevésbé szerettek öltözködni? Kihívó, divatos vagy diszkrétebb divatot kedveltek?
Tally weijl,Orsay,H&M,New Yorker,Takko,Cosmos,Sugarbird
Cipőt a Deichmann,és a CCC-ben.
Mióta anyuka lettem,még jobban szeretek öltözködni.Szeretem kihangsúlyozni,hogy anyaként is csinos és kívánatos nő vagyok.Szerencsére szép vagyok,és az alakom is rendben van.
168 cm és 45 kg :)
26/N
Én is divatosabban szeretek öltözködni, mióta megszületett a kislányom. Bár nálam hozzájárult ehhez, hogy világéletemben volt egy kis feleslegem, és amíg otthon voltam a lányommal, volt időm és motivációm életmódot váltani, így ledobtam 15 kg-ot. Így élvezem, hogy csinosabban öltözködhetek.
H&M, Orsay áll az én stílusomhoz a legközelebb.
Cipőt pedig Tamarisnál szeretek venni, mert ugyan drágább, de borzasztó kényelmesek, egész nap bírom a magassarkúiban, míg egy "olcsóbb" deichmannosban fél óra múlva fáj a lábam...
3. vagyok
Hát ez jó, én is pont így vagyok, én is régebben a mennyiségre mentem, most már én is inkább a minőségre :) Érdekes :)
Egyébként én 30 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!