Minél több gyerek annál erősebb menstruáció? Mennyire normális, ha "ömlik"?
Tesómnak 2 gyereke van és nagyon durva a menstruációja!Az első pár napban nem nagyon tud menni sehova annyira erős.
Kivizsgálták,állítólag semmi baja, doki azt mondta,hogy elvékonyodott a méhfala a terhességek miatt,ez normális,szinte mindenkinek egyre durvább a menstruációja minél több gyereke van.
Lehet az elvékonyodott méhfalon valahogy segíteni?
Egyenlőre fogamzásgátlót írtak ki neki.
Mikor szülte a második babáját?
Nekem normális volt a vérzésem, de a 2. gyerkem születése után mikor megjött, kb fél évig ömlött belőlem a vér. Éjszaka 3-4x kellett a legnagyobb always betétet cserélni, (elejétől a végégig megtelt) napközben meg szinte óránként... Kb 2-3napig, utána kicsit kevesebb volt, de egy hétig nagyon sok volt. MÁr én is azon gondolkodtam, hogy elmegyek a dokihoz, hogy ez normális-e, de fél év után visszaállt a normális mennyiség.
A 3. szülésem után viszont nem volt ilyen. Kb 1-2 alkalommal kicsit erősebb volt a vérzésem, de utána normális lett. Normális állapotban 3-4napig van olyan közepes-kis mennyiség.
Az a gond,hogy már 2 éves a kicsi,nem tudom pontosan,de legalább 1 éves újra megjött már neki...és azóta ilyen nagyon erős, a doki meg annyit mondott,hogy természetes,elvékonyodott a méhfala.
Én is mondtam neki,hogy lehet beáll magától,de szerinte már nem fog..
igen,nekem sem áll össze a méhfal vékonyság ezzel,ezért kérdeztem...
Amúgy vérszegény, de nem vashiányos, legalábbis az eredmények alapján.
Köszi a válaszokat,remélem még rátalál valaki a kérdésre,akinek szintén van tapasztalata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!