óvónöket szeretnék megkérni nem e küldenének nekem előkészületeket?
lányom tanul óvónőnek
szeretne látni pár példát hogy mégis az ovikban miket szoktak csinálni, esetleg egy olyan óvónő pár tervét aki több éve a gyakorlatban van.
gondoltam nem árthat neki ha bele olvas egy több éve gyakorlatban lévő óvónő terveibe hogy mégis miket szoknak használlni ( az iskolában sajnos ilyeneket nem mutatnak nekik. )
nyilván nem felhasználni szeretné csak ötletadásnak
Kedves kérdező!
Most végeztem óvónőként. Olyan egyetem/főiskola szerintem nincs, ahol ne tanítanák meg a tervezetírásra, és a foglalkozások megtartására. Nyilván nem az elméleti órákon kerül erre sor, hanem az óvodában végzett gyakorlatokon. A mentora biztosan segíteni fog.
Egy játék vagy ének-zene tervezetet nem lehet egyébként csak úgy mintának használni. Figyelembe kell venni az adott csoport adottságait, összetételét, képességeit, életkorát, nemi megoszlását, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!