Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis fiúgyerekeknek miért...

Ovis fiúgyerekeknek miért kell kifesteni a körmét farsangra?

Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 12:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
ezen jót röhögtem, köszi :D
2016. febr. 6. 21:35
 32/36 anonim ***** válasza:
9%

2 éves kislányomat egy néni egyszer fiúnak nézte, mire ő:" Én kislány vagyok. Nekem nunim van, a fiúknak kukijuk van." Egy nővére és két bátyja van. Simán kikérte magának, pedig még pici.

Ha a fiaim kisebb korukban babát toltak játék babakocsiban, és "leszólták" őket ezért az utcán, megmondtam, hogy az apukák is szokták tolni a gyereküket. Ebből nem csinálram problémát. Viszont hajcsatokat sosem engedtünk a hajukba rakni, mert az lányoknak való. A fiainkat elsősorban erős, határozott, védelmező és gondoskodó férfiakká szeretnénk nevelni, nálunk nem dönthetnek smink, hajcsat, körömlakk mellett, mert tudatosítani akarjuk bennük, hogy kik is ők valójában. Sőt, még a lányaink sem hordanak sminket, körömlakkot gyerekkorukban, mert az teljesen fölösleges. Szépek ők anélkül is. Majd ha elérnek egy bizonyos életkort, hogy "nélkülözhetetlennek" tartják a festékeket, akkor majd tárgyalunk róla. Egyenlőre még nincs kiért szépítkezni, játszanak, tanulnak.

Nálunk nincs külön fiús munka, lányos munka, mindenki ott segít, ahol tud. De a fiúk fiúnak, a lányok lánynak vannak nevelve. Nem követjük a gender ideológiát, így is elfajult a világ. Én biztos nem engedném a fiaimat lánynak öltöztetni, akkor sem, ha az jó mókának is tűnik. A mai világban már nem tűnik túl viccesnek.

2016. febr. 7. 14:23
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Én se örülnék neki. Nem értem miért kellene egy óvodást kisminkelni, vagy kifesteni a körmét? Az még hagyján, hogy a fiúk lánynak öltöznek, a lányok meg fiúnak, de a körömlakk erős túlzás. Nekünk anno még általános 8.-ban sem lehett a körmünkön semmi, nemhogy az oviban. Szerintem butaság. Nekem kisfiam van, de ha lányom lenne se engedném neki. Most komolyan erre kell a gyerekeket óvodában tanítani?
2016. febr. 8. 13:33
 34/36 anonim ***** válasza:

"Nálunk nincs külön fiús munka, lányos munka, mindenki ott segít, ahol tud."

Pont ezt jelenti a genderideológia, nem azt a baromságot, amit az egybits agyú jobbosok belemagyaráznak.

2016. febr. 8. 18:01
 35/36 anonim ***** válasza:

Pedig a kisebbik fiam nagyon szeret mosogatni, biztos a pacsálás miatt. :) Ha gyújtóst kell vágni, megteszem, nincs mindig itthon a férjem. Ahol 4 gyerek van, igenis mindenki ott segít, ahol tud, de azért a szerelést nem bíznám sem magamra, sem a kislányokra, mert ahhoz nem értünk. Ki mihez ért, azt csinálja. Amikor el vagyok havazva, a férjem besegít. Ez a családtagok egymás felé megnyilvánuló szeretet-kifejezésének egyike. Szolgálat nemtől függetlenül.

Viszont a fiúk fiúk, a lányok lányok.

Nagyon jó dolgok vannak leírva a Fiúk nevelése című könyvben.

2016. febr. 8. 23:08
 36/36 tumpech válasza:
34%

Most ugye ez nem komoly kérdés? Úgy értem ennyi erővel vidd kolostorba, azt hagy legyen szűz isten b

*zija, jó lesz az ott neki. Komolyra fordítva a szót fogd fel szerepjátéknak, azt hagyd, hagy csináljon amit akar. Az emberiség történelmében nemegyszer volt az, hogy színészkedés miatt nőnek öltöztek be emberek. Végtére is nem azt kérte, hogy vidd el egy bordélyházba, hagy szopja a retkes farkú férfiak farkát pénzért. A körömlakkról meg a egyébként a sminkről és a hasonlókról az a véleményem, hogy néha nincs vele probléma, de amúgy napi használatra SENKI se használja, mert méreg az összes.

2016. febr. 10. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!