Elolvastam a többi hozzászólást. Kijavítanám hogy nem "neked" hanem "nektek" és az összes többi ilyen szót hasonlóképpen.
2016. febr. 4. 15:24
22/36 anonim válasza:
óóó te beteg vagy :o
Homoszexuálisnak nem lehet nevelni egy gyereket, annak születik. mint ahogy zöldszeműnek vagy szőkének.
És ha elém áll, és bemutatja a társát, petit, akkor örülni fogok annak, hogy olyan a kapcsolatunk, hogy elém állt ezzel, és tudja, hogy nem kell tőlem tartania. Attól még ugyanaz a gyerek, mint aki az előtte lévő 20 évben volt. az enyém.
2016. febr. 4. 15:26
23/36 anonim válasza:
úristen, én cica voltam a farsangon, most rettegjek, hogy olyan leszek, mint az a norvég lány, aki macskának hiszi magát? :D
2016. febr. 4. 17:30
24/36 anonim válasza:
Szerintem sem kell ezt felfújni. Kisgyerekek sokszor játszanak "más neműt", a lányok is beállnak katonásat, nindzsásat játszani a fiúkkal oviban, és a fiúk is játszanak a pónikkal, babákkal. Lányok farsangon elkérik a pókember maszkot a fiúktól, fiúk viccből felpróbálják a tündérszárnyakat. Nekik ez nagyon vicces, izgalmas játék. Semmi bajuk nem lesz a fiúknak, ha 1 nap viccből kifestik a körmüket, ők fognak a legjobban nevetni saját magukon:)
2016. febr. 4. 18:31
25/36 anonim válasza:
én csak akkor szoktam kifesteni a fiam körmét, amikor magamnak festem, és hogyha kéri, olyankor pirosra és rózsaszínre
2016. febr. 4. 20:18
26/36 anonim válasza:
Az egész ötlet, hogy nemet cseréljenek a kisgyerekek, annyira sivár és ötletszegény.
A körömlakk belégzése ártalmas a gyerekekre. Most képzeljük el, egy szűk, rosszul szellőző csoportszobában (vagy fürdőben) kifestik a fele csoport körmét. El se akarom képzelni, milyen ártalmas bűfelhő lehet ott. Azon belül: mi van, ha kiderül, h egy kisgyerek allergiás a körömlakkra??!!
Azon kívül b*zis. Bocs, hogy ezt írom, de akkor is. :D
2016. febr. 4. 20:47
27/36 anonim válasza:
En első körben ovodaba sem vinném aznap, második körben pedig ovodat váltanék!
Hülye ovonők ne neveljék a gyerekemet!!!
2016. febr. 5. 06:51
28/36 anonim válasza:
Nekem különösebb traumát nem okozna, ha farsangkor a fiúk lánynak, a lányok fiúnak öltöznének. De a sminket, és pláne a körmök kifestését fölöslegesnek és túlzónak tartanám!
2016. febr. 5. 14:02
29/36 anonim válasza:
"En első körben ovodaba sem vinném aznap, második körben pedig ovodat váltanék!"
Ugye tudod, hogy ebből az jön le, hogy te vagy bizonytalan a nemi identitásodban? Aki ugyanis nem az, az nem reagál ennyire zsigerből, ha valaki a neméhez "nem illő" dolgot tesz, legfeljebb nevet rajta egyet.
2016. febr. 5. 21:19
30/36 anonim válasza:
Utolsó, hatalmasat tévedsz. Nincs semmi baj az általad kipécézett válaszoló identitástudatával. Neki legalább helyénvaló az erkölcsi érzéke.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!