Ti elhinnétek ezt a másik szülőnek?
Az egyik pénteken amikor mentem a fiamért sehol nem találtuk a pulóverét, a dadus átnézte az összes szekrényt, de sehol nem volt, így anélkül mentünk haza. Azt hitte hogy én hagytam otthon mert mint kiderült az udvarra sem tudta felvenni ami kb 10 órakor van. Hétfőn vissza került a pulcsi a szekrényünkre, de úgy, hogy az akasztotta vissza aki elvitte. A dadusok sem tudtak róla, egyszer csak ott találták. Én másnap vettem észre hogy az nem a mi pulóverünk, hanem valaki másé, akinek ugyanilyene van. Bevittem az oviba, ott hagytam. Következő héten amikor vittem a fiamat egy dadus azzal fogadott hogy vissza cserélték a pulcsikat mert meglátták egy kisfiún a miénket. Nagy nehezen kiszedtem a dadusból a nevet, és számon kértem az anyukát aki további (úgy gondolom) hazugságokkal fogadott. Azt mondta hogy délután vette észre a padon, és azt hitte a fiáé és hazavitte, majd ugye mosásnál észre vette hogy kettő van és vissza hozta. Itt megjegyezném hogy hétfőn baromi büdösen kaptuk vissza. A másik hogy ő állítólag szólt az óvónéninek hogy véletlenül hazavitték a pulcsit, de nem tudta kié...
Amikor beszéltem vele elkezdett az utcán orditani hogy hogy feltételezek róla ilyet. Ti eltudjátok képzelni hogy ez tényleg véletlen volt? Kicsit lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen nem hiszem el amit mond. Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt. A fiam egyébként beteg lett miután kivitték pulcsi nélkül mert ugye nem volt meg... Én elhiszem hogy sok minden elkeveredik, hozzánk is került már kislány nadrág, pulcsi, zokni.. de ilyet hogy reggel eltűnik és tök véletlenül nem a miénket kapjuk vissza. Megjegyzem a miénk teljesen új volt, a másik pulcsinak pedig használhatatlan volt a zipzárja, ez tűnt fel.
Én megértem a kérdezőt. Brutálisan idegesítő tud lenni, ha a gyereknek eltűnik valamije.
Nálunk is volt ilyen. Kislányom új pizsamáját keverték el, helyette óvónéni adott egy ugyanolyan mintásat, de más színűt, és persze agyonhasznált, kopottat. na akkor én is borzasztóan fel voltam háborodva. A kislányom is szomorú volt, mert más elvitte a kedvenc pizsijét. Történt ez a téli szünet előtt, aztán ki kellett várni a 2 hetet, mire újra mentek a gyerekek, hogy visszaszerezzem.
Igen elinném, hogy véletlen cserélte el!
(Számtalanszor fordult már elő velünk is. Az is, hogy eltünt, az is hogy elhoztuk másét. Sőtt az is, hogy hazaérve bevágtam a szennyesbe, és csak később mosás után vasalásnál vettem észre-így a másik két héttel késöbb kapta vissza a sajátát. 4 gyerekem van és rengeteg ruhájuk. Ha egy eltűnik, kb 200másik van a szekrénybe, amit ráadhatok.
Azis volt, hogy egy gyereknek nem volt váltóruhája, és az én gyerekemét adták rá és abban filcezett, amitől totál tönkre ment a blúza. Naés?! óvodai ruha és nem az ünneplő bálija. Ha a kinti cipőjét viszik el, az gáz, mert akkor vagy a bentibe, vagy karba vihetem haza.)
De fel sem merült soha bennem, hogy a másik szándékosan ki akar velem szúrni, vagy rosszat akarna, esetleg jobbra cserélni, lopni. Ez egy zárt közösség, mindenki ismer mindenkit. Az biztos, hogy a következő időszakra lesz min csámcsogni nálatok, és biztosan nem te jössz jól ki belőle.
Az esetek 95%-ában ez véletlen. Én is simán kinézem magamból, hogy hazaviszem másét ha tök ugyan olyan, mert azt hiszem, hogy a kisfiamé. De azonnal visszaviszem, és szólok az óvónőnek, meg bocsánatot kérek az anyukától.
Itt nem ez történt.Nem az anyuka adta vissza a pulcsit! A dadus vette észre a kérdező kisfiának a pulóverét a másik gyereken! Ne mondja már senki, hogy az anyuka nem vette észre, hogy az nem a rossz pulcsi, hanem azt hitte, hogy vadiújra varázsolódott az öltözőben. Ráadásul direkt a rosszat hagyta ott, a jót meg ráadta a gyerekére. Mondom, 95%-ban véletlenül történik ilyen, de sajnos nem minden ember talpig becsületes....
"Nem az anyuka adta vissza a pulcsit! A dadus vette észre a kérdező kisfiának a pulóverét a másik gyereken! "
Így van, ennyi lenne a lényeg, amit a sok itteni agyhalott válaszoló nem bírt értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!