Mi lehet a baj? Megszokja majd vagy lehet másik oviba kell majd íratni? Valakinél volt ilyen?
Nálunk is sírás volt, mi ezt úgy oldottuk meg, hogy elköszönés, átadtam az óvónőnek, és kértem, jöjjön oda az ablakhoz, hogy ha megyek, akkor integessen nekem, ez pl. bejött, dobálta a puszikat, integetett, a végén már olyan jól ment, hogy vártam az ablaknál, de ő nem jött, hanem rohant játszani :)
A vegyes csoport szerintem számít, mennyi korabeli gyerkőc van? Mert ugye a nagyobbak, ha csak nem lányok, és anyáskodók, akkor gyakorta egyedül játszanak, vagy nem tudják lekötni még az óvónők, számtalan oka lehet. Mi is nagyon megszenvedtünk ezzel.
Még várnék a helyetekben, bár az egész napos sírás nem jó, a legtöbb gyerek csak 1-2 percet sír reggel, miután elment anya már annyira nem.
Óvónőkkel is mindenképp beszélnék mit lehetne tenni, rajtuk is nagyban múlik a dolog megoldása. Meg persze biztos az is zavarja a lányod hogy otthon vagy a tesóval és nem érti őt mért kell "lepasszolni" - ő így élheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!