Az óvodában kiabálhat egy másik szülő a gyerekemmel?
Kérdés: ilyenkor hol volt az óvónő? Neki kellett volna egyből rászólnia, és akkor a nagyszülőnek meg nincs oka ordibálni, ha látja h el van intézve a dolog.
Szerintem hallgasd meg a másik felet is, lehet kisfiad már 5 óvónői felszólítás után se hagyta abba és ezt elégelte meg az ottlévő nagyszülő.
Amúgy én simán rászólok más gyerekére,ha az enyémet bántja, nem érdekel hol vagyunk, vagy mit gondol az anyja. Nem az én hibám ha nincs megnevelve, a társadalmi együttélés egyik iratlan szabálya, hogy nem dobáljuk, egymást. Ha a homok közé bekerül egy kis darab kő, még akár szemét is kidobhatja, 3 évesen illene már erről leszoktatni.
A rászólás jogossága mellett még a szóhasználat kérdéses. Ha kifogtál egy olyan stílusú embert, akinek minden második szava b...+ akkor úgyse fogja érteni mi a baj, az az ő szegénységi bizonyítványa. Én elmagyaráznám a gyereknek, hogy nem mindenki beszél szofisztikáltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!