Ti elhinnétek ezt a másik szülőnek?
Az egyik pénteken amikor mentem a fiamért sehol nem találtuk a pulóverét, a dadus átnézte az összes szekrényt, de sehol nem volt, így anélkül mentünk haza. Azt hitte hogy én hagytam otthon mert mint kiderült az udvarra sem tudta felvenni ami kb 10 órakor van. Hétfőn vissza került a pulcsi a szekrényünkre, de úgy, hogy az akasztotta vissza aki elvitte. A dadusok sem tudtak róla, egyszer csak ott találták. Én másnap vettem észre hogy az nem a mi pulóverünk, hanem valaki másé, akinek ugyanilyene van. Bevittem az oviba, ott hagytam. Következő héten amikor vittem a fiamat egy dadus azzal fogadott hogy vissza cserélték a pulcsikat mert meglátták egy kisfiún a miénket. Nagy nehezen kiszedtem a dadusból a nevet, és számon kértem az anyukát aki további (úgy gondolom) hazugságokkal fogadott. Azt mondta hogy délután vette észre a padon, és azt hitte a fiáé és hazavitte, majd ugye mosásnál észre vette hogy kettő van és vissza hozta. Itt megjegyezném hogy hétfőn baromi büdösen kaptuk vissza. A másik hogy ő állítólag szólt az óvónéninek hogy véletlenül hazavitték a pulcsit, de nem tudta kié...
Amikor beszéltem vele elkezdett az utcán orditani hogy hogy feltételezek róla ilyet. Ti eltudjátok képzelni hogy ez tényleg véletlen volt? Kicsit lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen nem hiszem el amit mond. Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt. A fiam egyébként beteg lett miután kivitték pulcsi nélkül mert ugye nem volt meg... Én elhiszem hogy sok minden elkeveredik, hozzánk is került már kislány nadrág, pulcsi, zokni.. de ilyet hogy reggel eltűnik és tök véletlenül nem a miénket kapjuk vissza. Megjegyzem a miénk teljesen új volt, a másik pulcsinak pedig használhatatlan volt a zipzárja, ez tűnt fel.
Igen, elhinném neki. Elég furcsa nekem, hogy te nem így érzed. Tudod, tévedni emberi dolog!
Értelmesnek mondott két diplomával rendelkező nő vagyok, de a múltkor simán belenyúltam zsebkendőért az unokahúgom táskájába, (nekem is van ilyen, együtt vettük) és csak akkor vettem észre, hogy nem az enyém, amikor visszatettem a zsepit, és megakadt a kezem egy idegen dologba. Pedig mellette volt az én táskám is, és teljesen más színű, formájút vittem épp akkor magammal. Ráadásul idegen helyen voltunk... röhögtünk egy jót, hogy milyen béna vagyok, és napirendre tértünk a dolog felett.
Tedd ezt te is!
A multkor a fiam iskolajaban voltam megbeszelesen napkozben es a szekrenyek mellett elsetalva meglattam a fiam sapkajat. (Gondoltam en, mivel eleg egyedi, nem lattam meg belole masikat.) gondoltam, hogy berakom a szekrenyebe, de ereztem, hogy vizes, valoszinuleg leejtette es atazott, mert esett az aznap. El is vittem magammal, nem hagyom ott neki a vizes sapkat, felesleges. Hazaertem es akkor lattam, hogy a cimken nincs rajta a neve. Furcsa, mert mindenbe beleirom a nevuket, vagy belevarrom. Akkor mar gyanakodtam.
Igy a ferjemmel elkuldtem a sapkat, mert aznap ment o ment ertuk es mondtam neki, hogy cikk, vagy sem, de ha sapkaban jon ki a gyerek, akkor adja oda a masikat a titkarsagon es mondja el, hogy osszekevertem, hazahoztam.
Igy is lett, mert a fiamon termeszetesen rajta volt a sajatja, amit talaltam megis mase volt. Ez van.
Hidd el, hogy en sem akartam ellopni, szerencsere nem kell mas gyerek hasznalt ruhait lopkodnom, foleg ha ugyanolyan van mar otthon is. Ennek mi ertelme lenne?
Azota sem tudom, hogy a sapka visszakerult-e a tulajdonosahoz, mert 600 gyerek van az iskolaban.
Ezert kell nevet irni bele, mert ha en nem irnek, akkor lehet, hogy nalunk is keringett volna az idegen sapka egy hetig is, tekintve hogy aznap ugye a ferjem vitte a gyereket haza, nem en.
En elsore azt gondolom, hogy itt is valami hasonlo hubanc tortent.
Büdös!? Lehet,tényleg ki lett mosva csak nem volt friss már.. Amikor benne hagytam 1-2 órára a gépben a ruhákat, már büdösek voltak. Lehet, ez történt. A lányom 1-2 holmiját is vitte már haza szülő, nekem fel sem tünt, csak amikor meglett. De eszembe nem jutna mást ilyen nyiltan lopással vádolni.
Még ha úgy is gondoltad, szerintem nem kellett volna hangoztatni, mert a lényeg, hogy meg lett. De így mindenki h#lyének néz ezek után, meg idegbetegnek, mert kikeltél magadból. :)
Utolsó: valamit nagyon félre értettél, én nem keltem ki magamból, anyuka kezdett el üvöltözni velem az utcán, nem én. Ebből tökéletesen rájöttem hogy mindig az a leghangosabb akinek ég a háza. :) Ha engem meggyanúsítanak ilyennel nem kezdett el ordítani, hanem nem győzök bocsánatot kérni. De nem ez történt.
És nem olyan büdös volt, hanem olyan büdös volt mint amikor kisütsz 3 tepsi rántotthúst. Tudom mi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!