Ti elhinnétek ezt a másik szülőnek?
Az egyik pénteken amikor mentem a fiamért sehol nem találtuk a pulóverét, a dadus átnézte az összes szekrényt, de sehol nem volt, így anélkül mentünk haza. Azt hitte hogy én hagytam otthon mert mint kiderült az udvarra sem tudta felvenni ami kb 10 órakor van. Hétfőn vissza került a pulcsi a szekrényünkre, de úgy, hogy az akasztotta vissza aki elvitte. A dadusok sem tudtak róla, egyszer csak ott találták. Én másnap vettem észre hogy az nem a mi pulóverünk, hanem valaki másé, akinek ugyanilyene van. Bevittem az oviba, ott hagytam. Következő héten amikor vittem a fiamat egy dadus azzal fogadott hogy vissza cserélték a pulcsikat mert meglátták egy kisfiún a miénket. Nagy nehezen kiszedtem a dadusból a nevet, és számon kértem az anyukát aki további (úgy gondolom) hazugságokkal fogadott. Azt mondta hogy délután vette észre a padon, és azt hitte a fiáé és hazavitte, majd ugye mosásnál észre vette hogy kettő van és vissza hozta. Itt megjegyezném hogy hétfőn baromi büdösen kaptuk vissza. A másik hogy ő állítólag szólt az óvónéninek hogy véletlenül hazavitték a pulcsit, de nem tudta kié...
Amikor beszéltem vele elkezdett az utcán orditani hogy hogy feltételezek róla ilyet. Ti eltudjátok képzelni hogy ez tényleg véletlen volt? Kicsit lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen nem hiszem el amit mond. Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt. A fiam egyébként beteg lett miután kivitték pulcsi nélkül mert ugye nem volt meg... Én elhiszem hogy sok minden elkeveredik, hozzánk is került már kislány nadrág, pulcsi, zokni.. de ilyet hogy reggel eltűnik és tök véletlenül nem a miénket kapjuk vissza. Megjegyzem a miénk teljesen új volt, a másik pulcsinak pedig használhatatlan volt a zipzárja, ez tűnt fel.
Szerintem hihető,hogy véletlen vitte haza,ha a padon volt.Ezért szokott jel lenni a ruhákban,bár én magam se írtam bele sokba,megismerem a ruháit,meg azt is mibe vittem aznap,mik vannak a zsákjában.Hát ha netán ugyanabban jár több gyerek,nyilván elkerülhetetlen a keverés.Az meg hogy nem találták 10-kor...Igazság szerint,ha pl leesik az akasztóról,kétlem hogy nagyon keresgélnék merre van.Beteg meg nem hinném,hogy pont attól lett.De akkor ovónőket is zsámon lehetne kérni,miért viszik ki a gyereket,ha nem megfelelő az öltözet,de a zsákban is lehet tárolni csere pulóvert is.
DE nyilván egyébként előfordulhat az is,hogy tolvajok is járnak be.Mi ovinkban is (már amit jár a gyerek,leginkább semmit,mert mindig beteg) amúgy szerintem azt se tudják ki kicsoda,jár kel a nép.
Nálunk is van egy kisfiú, akinek ugyanolyan pulcsija van,mint az enyémnek. Igaz, még nem keverték soha össze, de simán el tudom képzelni,hogy össze lehet.
Én azt nem értem,hogy ha végülis meglett a pulcsi, akkor minek ekkora patáliát csapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!