Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti elhinnétek ezt a másik...

Ti elhinnétek ezt a másik szülőnek?

Figyelt kérdés

Az egyik pénteken amikor mentem a fiamért sehol nem találtuk a pulóverét, a dadus átnézte az összes szekrényt, de sehol nem volt, így anélkül mentünk haza. Azt hitte hogy én hagytam otthon mert mint kiderült az udvarra sem tudta felvenni ami kb 10 órakor van. Hétfőn vissza került a pulcsi a szekrényünkre, de úgy, hogy az akasztotta vissza aki elvitte. A dadusok sem tudtak róla, egyszer csak ott találták. Én másnap vettem észre hogy az nem a mi pulóverünk, hanem valaki másé, akinek ugyanilyene van. Bevittem az oviba, ott hagytam. Következő héten amikor vittem a fiamat egy dadus azzal fogadott hogy vissza cserélték a pulcsikat mert meglátták egy kisfiún a miénket. Nagy nehezen kiszedtem a dadusból a nevet, és számon kértem az anyukát aki további (úgy gondolom) hazugságokkal fogadott. Azt mondta hogy délután vette észre a padon, és azt hitte a fiáé és hazavitte, majd ugye mosásnál észre vette hogy kettő van és vissza hozta. Itt megjegyezném hogy hétfőn baromi büdösen kaptuk vissza. A másik hogy ő állítólag szólt az óvónéninek hogy véletlenül hazavitték a pulcsit, de nem tudta kié...

Amikor beszéltem vele elkezdett az utcán orditani hogy hogy feltételezek róla ilyet. Ti eltudjátok képzelni hogy ez tényleg véletlen volt? Kicsit lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen nem hiszem el amit mond. Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt. A fiam egyébként beteg lett miután kivitték pulcsi nélkül mert ugye nem volt meg... Én elhiszem hogy sok minden elkeveredik, hozzánk is került már kislány nadrág, pulcsi, zokni.. de ilyet hogy reggel eltűnik és tök véletlenül nem a miénket kapjuk vissza. Megjegyzem a miénk teljesen új volt, a másik pulcsinak pedig használhatatlan volt a zipzárja, ez tűnt fel.

2016. febr. 2. 14:56
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
74%

nem olvastam el a válaszokat, majd megteszem ha gyerek elaludt :)

én rajtad akadtam ki kicsit, kedves kérdező.

én tavasszal jártam úgy, hogy reggel vittem a gyerekemet, akasztottam volna fel az átmeneti kabátját amikor megláttam a vízhatlan kabátját felakasztva! levettem a fogasról, hónom alá csaptam, puszi a gyereknek és mentem dolgozni, délután mikor hazaértem (férjem hozta haza a gyereket), akasztottam volna fel a kiskabátot, de ott lógott a kabátok között!

szóval egy gyerkőc aznap kabát nélkül ment haza! nem volt hideg, de az a kis réteg még pont kellett. másnap reggel mondtam az óvónőnek mit tettem, és adja át az anyukának, hogy szánom-bánom! egyébként az enyémnek benne van a jele a címkébe, de még arra is lusta voltam, hogy megnézzem.

szerencsére az az anyuka is emberből van, nyilván ő is tévedett már, így nem keresett meg leszedni a fejem ahogy te tetted szerencsétlennel :(

2016. febr. 2. 18:03
 32/49 anonim ***** válasza:
74%
Komolyan képes voltál számonkérni a másik anyukát????? Visszakaptad a pulcsit, nem? Bárkivel előfordulhat.
2016. febr. 2. 18:10
 33/49 anonim ***** válasza:
67%

Ez nagyon durva. Mármint a reakciód az egészre. Mégis mit gondolsz, minek vinné el valaki a pulcsitokat, ha van neki ugyanolyan??? Ilyesmiért letámadni valakit és hazugnak beállítani meg egyenesen bunkóság. Ha el akarta volna vinni, nem adja vissza és kész.

"Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt." De, képzeld, a gyerekek is megfoghatják, bárki arrébb rakhatja, aki pl. azt hiszi, hogy a másik gyereké, mert látta rajta mondjuk.

És ha tartanátok bent mindenből váltót, lett volna tartalék pulcsija a fiadnak, nem fázott volna meg. Vagy ha vizes lesz, mert leönti, akkor is pulcsi nélkül megy ki. Ez nem a másik szülő hibája, hanem a tiéd, meg az óvónőné (ha nem kérték be).

Komolyan nem értem, miért feltételezel ilyeneket másokról.

2016. febr. 2. 20:19
 34/49 anonim ***** válasza:
73%

Pistike és Palika egyforma pulcsiban mennek oviba. Pistike trehány anyukája a gyerekről levett pulcsit feldobja a fogasra, Palika anyukája a zsákba rakja.

Pistike pulcsija leesik... Rendes dadus felveszi, felrakja valahova.

A gyerekek öltöznek... Palika meglátja a pulcsit, eszébe sem jut, hogy az övé a zsákban van és felveszi...

Pistike meg olyan kis butus, hogy ki se nyitja a száját, hogy nincs pulcsi, kimegy anélkül...

2016. febr. 2. 20:27
 35/49 anonim ***** válasza:
57%
23! Én is olvastam. Nem mosás után, hanem mosásnál. És hogy büdösen kapta vissza... igen, hát ezt írja a kérdező, aki azt feltételezi, hogy szándékosan vitték el a pulóvert. Szóval ez relatív, és nem azt látom a kérdező felől, hogy elfogulatlan lenne, nemhogy jóindulatú. :)
2016. febr. 2. 20:29
 36/49 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem sem volt szándékos. Emlékszem nekem elsős koromban elcsereltek a kabátom egy ötödikes lány kabátjaval. En mar csak az ő kabátjat találtam ott a fogason, amibe kétszer belefertem, de abba kellett hazamennem. Az ötödikes lány így valószínű az en kabátomba ment haza, csak tudnám hogy nem vette észre, hogy kicsi rá. Itt meg gondolom ket hasonló méretű pulcsirol van szó, simán összetéveszthető, lehet hogy az a gyerek találta meg, mert azt hitte az övé, anyuka meg nem figyelt csak bedobta a többi szennyes közé.
2016. febr. 2. 22:54
 37/49 anonim ***** válasza:
78%

Elsős volt tavaly a fiam, amikor eltűnt az adidas melegítőfelsője a suliból. Név beleírva.

Találtunk ott egy majdnem azonos színű, fazonút, de az egy rossz minőségű hamisítvány volt. Szóltam a tanítónak, hogy ezt nem visszük haza, hátha megkerül a sajátunk...

3 nap múlva került vissza, akkor jöttek rá, hogy nem az övék, elcserélték.

Nem csaptam patáliát, nem dühöngtem, örültem, hogy megvan a felső. Az anyukával azóta is jó viszonyban vagyok, de szerintem nem lennék, ha számon kértem volna, hogy miért vitték el, mikor van különbség a kettő között, miért nem vették észre a cserét, miért nem hozták vissza hamarabb.

2016. febr. 3. 03:25
 38/49 anonim ***** válasza:
62%

"Ha engem meggyanúsítanak ilyennel nem kezdett el ordítani, hanem nem győzök bocsánatot kérni. "

Fura, alapból elnézést kérnék, hogy tévedtem, de ha azzal gyanúsítanának, hogy ezt szándékosan csináltam, én is elküldeném az illetőt a búsba.

1. nem szorulok rá senki pulóverére

2. nem vagyok tolvaj.

Utóbbi feltételezés azért sok mindenkit sértene.

2016. febr. 3. 07:46
 39/49 anonim ***** válasza:
52%

Maga szó a bibi, GYANUSÍTÁS!

Igen sértő egy olyan helyzetben a gyanúsítás, ahol valószínűleg egy tévedés történt. Én is kiállnék magamért, ha valamelyik "intelligens" anyuka egyből nekem ugrana.

2016. febr. 3. 13:05
 40/49 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon beteg dolog bárkiről egyből azt gondolni, hogy lopni akart.
2016. febr. 3. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!