Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti elhinnétek ezt a másik...

Ti elhinnétek ezt a másik szülőnek?

Figyelt kérdés

Az egyik pénteken amikor mentem a fiamért sehol nem találtuk a pulóverét, a dadus átnézte az összes szekrényt, de sehol nem volt, így anélkül mentünk haza. Azt hitte hogy én hagytam otthon mert mint kiderült az udvarra sem tudta felvenni ami kb 10 órakor van. Hétfőn vissza került a pulcsi a szekrényünkre, de úgy, hogy az akasztotta vissza aki elvitte. A dadusok sem tudtak róla, egyszer csak ott találták. Én másnap vettem észre hogy az nem a mi pulóverünk, hanem valaki másé, akinek ugyanilyene van. Bevittem az oviba, ott hagytam. Következő héten amikor vittem a fiamat egy dadus azzal fogadott hogy vissza cserélték a pulcsikat mert meglátták egy kisfiún a miénket. Nagy nehezen kiszedtem a dadusból a nevet, és számon kértem az anyukát aki további (úgy gondolom) hazugságokkal fogadott. Azt mondta hogy délután vette észre a padon, és azt hitte a fiáé és hazavitte, majd ugye mosásnál észre vette hogy kettő van és vissza hozta. Itt megjegyezném hogy hétfőn baromi büdösen kaptuk vissza. A másik hogy ő állítólag szólt az óvónéninek hogy véletlenül hazavitték a pulcsit, de nem tudta kié...

Amikor beszéltem vele elkezdett az utcán orditani hogy hogy feltételezek róla ilyet. Ti eltudjátok képzelni hogy ez tényleg véletlen volt? Kicsit lelkiismeret furdalásom van emiatt, de egyszerűen nem hiszem el amit mond. Nem tűnhet el a pulcsi a fogasról 10 óra előtt. A fiam egyébként beteg lett miután kivitték pulcsi nélkül mert ugye nem volt meg... Én elhiszem hogy sok minden elkeveredik, hozzánk is került már kislány nadrág, pulcsi, zokni.. de ilyet hogy reggel eltűnik és tök véletlenül nem a miénket kapjuk vissza. Megjegyzem a miénk teljesen új volt, a másik pulcsinak pedig használhatatlan volt a zipzárja, ez tűnt fel.

2016. febr. 2. 14:56
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg jól látod, mert bár előfordulhat az ilyen, de a másik anyuka kezdettől pofátlanul kezelte az ügyet. Gondolom, ha alapból visszakapod a saját pulcsitokat, hogy ó egy másik anyuka visszahozta, mert ez meg ez történt semmi ügyet nem csináltál volna belőle te sem. Ez ilyen egyszerű.
2016. febr. 2. 15:16
 12/49 anonim ***** válasza:
70%
én elhinném...velem is volt olyan még suliban hogy összecseréltem valakivel a táskámat és csak akkor tűnt fel mikor belenyúltam, pedig egyébként jóval kopottabb volt az övé csak valahogy akkor nem érdekelt
2016. febr. 2. 15:17
 13/49 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem túlkombinálod. Az óvónők abszolút nem tudják melyik kinek a ruhája, de ott tartunk, hogy már a gyerekek sem mindig. Múltkor a fiam sem ismerte meg a pizsamáját, és az overálját is letagadta (kivitték anélkül). Azt is el tudom képzelni, hogy összekeverik, ők teszik bele rossz szekrénybe...stb.

Nem gondolom, hogy anyuka szándékosan cserélte ki a két pulcsit, és az is lehet, hogy tényleg nem vette észre, hogy kettő van otthon. (pl. egyik a kimosott ruhák közt volt, a másik a szennyesben vagy szárítógépben...stb.). Megint magamból indulok ki, és abból, hogy hány kosár ruhát mosok nap, mint nap.

Ha megkérdeznéd, hogy most milyen ruhái vannak az oviban, fogalmam sincs. Mindenből van több váltás ott is, itthon is. Beleírtam a jelét a címkébe, így tudni lehet, hogy kié.

2016. febr. 2. 15:20
 14/49 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén! Van egy 3 és fél hónaposom itthon, és bizony az elején,amikor megszületett és 3 óránként kelt enni, én meg zombi voltam, volt,hogy fingom sem volt délután,hogy a Nagyot miben vittem.

Szerintem bárkivel előfordulhat,hogy nem emlékszik.

Minap apukám hozta el a Nagyot, és felhívott, hogy miben hozza haza, mert ő sosem tudja melyik a kint, melyik a benti ruha. Komolyan mondom nem jutott eszembe,hogy melyik pulcsiban vittem a gyereket. Van ilyen.

2016. febr. 2. 15:20
 15/49 A kérdező kommentje:
Rendben, összekeverte. Miért tűnt el délelőtt 10 órakor? Hogy került vissza a helyére ha nem tudta kié és egyik óvónéninek és dadusnak sem adta a kezébe? Mert bizony senkinek nem szólt, csak nekem mondta ezt. Mint említettem 1 héttel később vették észre a fián.
2016. febr. 2. 15:25
 16/49 anonim ***** válasza:
90%
Indulj ki abból, hogy ha lopni akart volna, akkor minek viszi utána vissza? Tök logikátlan, biztos, hogy véletlen volt.
2016. febr. 2. 15:32
 17/49 anonim ***** válasza:
79%
Az hogy a dadus nem találta reggel 10-kor nem jelenti,hogy akkor tűnt el.Ha leesett,egyik szülő megtalálta,feltette valahová.A másik gyerek azt hitte az övé (mert neki is van olyan),fogta eltette magához.Anyuka meg hazavitte.És ha egyedül neveli a gyereket,lehet heti egyszer mos,fel se tűnt neki,hogy nem az övékét vitte haza.Szerintem nem kéne belelátni mindent az ügybe,hiszen előkerült...
2016. febr. 2. 15:34
 18/49 anonim ***** válasza:
76%

Ha valaki bekötné a szememet és megkérdezné, hogy milyen ruha van rajtam, nem biztos, hogy tudnám.

A gyerekére se feltétlenül emlékszem, főleg egy fárasztó munkanap után.

Igen, valószínűleg véletlenül keverte össze. Fáradt volt, akármi. Szerintem tartozol egy bocsánatkéréssel neki.

Gondold végig, ha te hibázol figyelmetlenségből és után számon kérnek, nem esik rosszul?

Annyira apróságról van szó, hogy lépj túl rajta, a másik anyukától pedig kérj bocsánatot, hogy kérdőre vontad. Lhet ezer más baja is. Ha nemrég vált el, valószínűleg szétszórtabb, rosszkedvűbb az átlagnál, ne tetézd ilyennel.

2016. febr. 2. 15:35
 19/49 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az történt, hogy egyik reggel mikor vitte a gyerekét, akkor meglátta a pulcsit. Tök mindegy hol, a gyerek bárhová lerakhatja. Azt hitte az övék, így már reggel elvitte haza kimosni, hiszen aznap az ő fián más volt.

Aztán otthon rájött, hogy kettő van belőle, és visszarakta oda ahonnan elvette, mert nem tudta kié, gondolta ha ott volt, akkor majd ott megtalálják.

Mint később kiderült, mosás után rosszat akasztott vissza, mert az övékét rakta vissza a tieteket, meg a fiára adta. Hogy ez a csere már direkt volt azt nem tudom, tekintve, hogy azt állítod az övéknek rossz volt a zipzárja. De nem biztos, hogy az anyuka tudta, hogy melyiken rossz a zipzár melyiken nem.

Tekintve, hogy ez ráadásul két tök ugyan olyan pulcsi volt és nem egy rózsaszín kislány szoknya, el tudnám hinni, hogy véletlen volt!

Amúgy meg tök mindegy. Ez csak egy pulcsi. Fél év múlva kinövi a gyerek, nem valami hű de értékes dologról van szó.

Az meg, hogy a gyerek megfázott, azt remélem nem az anyuka számlájára akarod írni, hiszen az óvónő tudta, hogy nincs pulcsija a gyereknek!

2016. febr. 2. 15:57
 20/49 anonim ***** válasza:
82%

De most komolyan, minek ezen hisztizni??? Azon lovagolsz,hogy 10 kor nem volt meg a pulcsi??? Honnan tudod? A dadus mondta? Biztos tudjàk,pff...

A màsik anyuka helyében biztos helyre tettelek volna,hogy tudd merre hàny méter. Az megint màs kérdés,hogy miért kaptad vissza büdösen.

Nàlunk folyton ment a ruha mizéria, nekem pl fel sem tűnt,hogy volt pàr ruhànk ami egy-két hétig màsnàl volt, megszerette a kiskölök 😁 Anyuka meg nem győzött bocsànatot kérni,mert azt hitte az apjàtól kapta a pulcsit a gyerek. Csak vigyorogtam rajta.

Vagy a dadus a kisfiamra erőltette a 2 szàmmal kisebb nacit,mert tudta hogy olyan van a fiamnak,csak azt nem vette figyelembe,hogy a màsik csoportban egy kisebb kölöknek is olyan van,azzal fogadtak,hogy kinőtte a gyerek a nacit😁 De sosem jutott volna eszembe ezeken patàliàzni.

Nincs több pulcsija a gyereknek??? Vagy mi a baj?

2016. febr. 2. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!