Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi lenne a kisebbik csalódás?...

Mi lenne a kisebbik csalódás? ha oviban tartjuk "akarata ellenére" vagy ha neadjisten 2x kell járnia az elsőt?

Figyelt kérdés

lányom iskolába szeretne menni, már nyáron is erre készült, minden este tanárosat játszunk. szerintünk egyébként érett is rá, mi okosnak, ír, számol, olvasni még nem tud. a tesztjei jók lettek.

na de az óvodában azt mondják, hogy mivel lassú, elveszik a részletekben, így el fog vérezni az iskolában, ezek miatt nem ajánlják, hogy elvigyük. egyébként 6 elmúlt, szóval a kora miatt is kéne már mennie, így is év vesztes.

szerintetek mi a kisebbik csalódás egy gyereknek, ha maradnia kell úgy, hogy nem szeretné, vagy ha beigazolódik az óvónők "jóslata" és csalódás éri az iskolában, esetleg meg kell ismételnie az elsőt?

2015. nov. 30. 19:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én is az egyik korábbi válaszoló vagyok, aki úgy gondolta, hogy nem kéne maradnia. Nekem is az jutott eszembe, hogy a lányodnak valószínűleg ilyen a személyisége. És plusz 1 oviban töltött év miatt ez nem fog változni. Majd átszokik az iskolás ritmusra, és megtanulja, hogyha valahol elakad, akkor lépjen tovább olyanra amit tud.
2015. dec. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!