Nem csalódás picit, ha a másik fél másnemű gyermeket szeretne? Nem tudom mit gondoljak
tudom, hogy az egészség igazán a lényeg.
de szóval van már egy gyermekünk, én ugyanolyan neműt szeretnék több okból is.
valahol az is bennem van, hogy számomra tökéletes a gyermekem, nem hiányzik a "változatosság", az apjában viszont pont fordítva, olyasmi elven, ha van már ilyen, legyen olyan is.
tehát kicsit dramatizálva, nem egyezik a véleményünk a gyerekvállalásban. ez normális olyan társak között, akik együtt jóban rosszban, amíg a halál el nem választ, stb.?
szóval nem kellene valahol nem is ágynak, hanem egy megérzésen lenniük?
Nézd, attól, hogy együtt képzelitek el az életeteket még nem kell mindenben teljesen azon véleményen lennetek mindenben és nem kell csak és kizárólag ugyanazokra a dolgokra vágynotok. Teljesen normális, ha alapvetően közösek a célok, a vágyak, de bizonyos dolgokba eltérnek ezek egymástól.
Amúgy meg nem gondolnám, hogy ilyenen kéne fennakadnod. Elvégre a baba nemét úgysem ti döntitek el!:)
És legyen az kisfiú vagy kislány, a párod nyilván teljes szívéből szeretni fogja, mint ahogyan te is, nem?:)
igaz még nem vagyok terhes, de nekem erős a megérzésem, ahogy az első babónál is, hogy ugyanaz lesz.
úgy érzem, mintha egyedül lennék ezzel
első babánál pl a névválasztásban egyetlen tippet sem mondott, maximálisan rám bízta a választást.
ez is olyan érdekes..
tudom hogy nem éppen érv, de pl az exemmel(exvőlegény)teljesen egyeztünk ebben a témában, és a rokonságainban nem is született olyan nemű, és mindketten együntetűen arra gondoltunk, hogy biztos nekünk lesz az első másnemű.
és igen, az lett, csak éppen nekem mástól, miután elhagyott és rám tudott találni újra a szerelem.
Semmi nem mùlik ezen,tùldramatizálod...
Meg is őrülnék,ha a férjem mindenben egyetértene velem.
értem
csak olyan fura hogy pont ebben nem egyezünk, mert még ha a tapéta színéről lenne szó..vagy ilyesmi
Igazan nem ertem min problemazol?
Mert nem ugyanolyan nemu gyereket szeretnel mint a ferjed ?
Nem vagytok sziami ikrek, hogy mindenben egyet kelljen ertenetek, felnott emberek sajat velemennyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!